dekka 3 Napisano April 7, 2024 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ne znam da li ga ima u Srbiji ali ovaj scuter/moped je napravio bum u Grckoj i ostatku Evrope , dosta je bucan i to onaj pravi sportski zvuk motora, sa manuelnim menjacem i kvacilom, znaci nije poluautomatski kao Honda supercub i Kymco Visa R , ako dodje u Srbiju mislim da ce se dobro prodavati, e sad koliko je Malaguti zastupljen kod nas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2573 Napisano April 8, 2024 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je kod nas, bio je i na sajmu, skroz zanimljiv motorić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano April 8, 2024 Drug član, 3737 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svi "papaki" mopedi imaju taj dubok "Beri Vajt" zvuk. Malaguti, da ne bude zabune, je sad kineski, nema veze sa talijancima više. A mislim da je najbolji u toj klasi SYM VF125. Ne znam da li njega uvoze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 173 Napisano April 8, 2024 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, boza_kg je napisao: Svi "papaki" mopedi imaju taj dubok "Beri Vajt" zvuk. ovo me nasmeja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4940 Napisano April 8, 2024 Drug član, 3737 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga, kad kod odem u Grčku, gde ima dosta ovih mopeda, asociraju me na Berija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...