Jump to content

Moto Zajednica

NA PRODAJU HONDA CBR 600 RR 2003 GODISTE TWO BROTHERS CARBON!!!5300 EVRA!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Vec vidim pricu, sad niko ne gleda motore jer im nije sezona  ::) pa razmisljaju greota da ga kupim zima je, sta ce mi da mi stoji u garazi, ali ovakve povoljnosti tj ovako surova, mazena i pazena Honda ne smeju da se zanemare, jer je korist visestruka pri kupovini proverene masine, a kad krene sezona i motor se proda javljace se jedan po jedan da kukaju kako im je ispred nosa otisla kombinacija i motor iz snova  :-\

Ko prvi izvadi kes njemu ode ova sjajna Honda sa mocnim izduvima, pa apelujem na sve ozbiljne kupce da se probude iz zimskog sna i sa Banetom zavrse dobitnu kombinaciju  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1137 postova

druze jel si dao oglas na ostalim sajtovima polovniautomobili, mojauto, motoberza

slaba vajda da refreshujes ovde svakih pola sata ovaj forum malo ljudi gleda...

• Svrati ponekad, 109 postova

druze jel si dao oglas na ostalim sajtovima polovniautomobili, mojauto, motoberza

slaba vajda da refreshujes ovde svakih pola sata ovaj forum malo ljudi gleda...

Lepo kaze covek,daj neki dinar na novosti oglase,halo oglase slabe vajde imas ovde,moze

jos samo da krenu sa ucenjivanjem i spustanjem cene kad vide koliko ti je hitno da je prodas :-\ :-\ :-\ :-\

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Verovatno da neće biti za utehu ali mnogo puta kada sam prodavao neki nov, dobar komad opreme nisam ni pokušavao u Srbiji da postavim oglas jer znam da je odziv gotovo nula za nešto što vredi i mora da se plati, druga je varijanta da pokloniš...

Kada dam oglas u Hrvatskoj to ode odmah prvi dan a narednih 7 dana drugi zovu i kukaju kako je moguće da je otišlo prvi dan

Konkretno skoro sam prodao jedan nov auspuh a da nisam ni mislio da ovde postavim oglas

Nažalost to ne možemo da radimo sa motorima, pronađe se i ovde kupac ali je tražnja jako mala a šarenilo ponude i sumnjivih papira ubijaju cenu regularnih motocikala

Izvinjavam se za off, nisam trgovac ni ne znam da to radim zato se i ježim od pomisli da nešto prodam što ima ozbiljnu cenu tako da ako je ta Honda zaista vrh i ima opremu to samo otežava da se proda jer ima veću cenu

Pre bi je ovde prodao sa napuklom radilicom nego kompletnu

Srećno sa Hondom, model je odličan za ljubitelje takvih motora nadam se da je takav i motor, pretpostavljam da je poreklo iz Amerike zbog Two brothers...?

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Nije da hvalim makinu zato sto je Banetova ali... jbg covek ga drzi u sobi, radi izmedju ostalog u servisu a motor je njegov za licnu upotrebu, sto znaci da nije namrljan samo da bi se prodao. Da vozim R ne bi ni malo razmisljao. Cika Bane srecno sa prodajom!

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

Nije da hvalim makinu zato sto je Banetova ali... jbg covek ga drzi u sobi, radi izmedju ostalog u servisu a motor je njegov za licnu upotrebu, sto znaci da nije namrljan samo da bi se prodao. Da vozim R ne bi ni malo razmisljao. Cika Bane srecno sa prodajom!

hvala brate moj hvala!!!!LTBB 4 LIFE!!! ;D

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

cena moze malo dole i to samo zato sto mi trebaju pare za 1000 rr koji samo sto nije stigao a i sto kazu braca posle ce da bude ku ku lele sto je ne kupismo na vreme....ajmo ljudi uozbiljite se malo i javite se da se dogovaramo!!! ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja