kaichi.xo 207 Napisano April 2, 2024 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zanima me ova kaciga , vidim da je nema kod nas trenutno ali to bih vec resio nekako. Da li neko ima iskustva sa istom? Predlozi za neku drugu slicnu kacigu su isto dobro dosli ) SHOEI HORNET ADV White | Motoland WWW.MOTOLAND.RS SHOEI HORNET adv bela enduro kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5093 Napisano April 2, 2024 Nemanja Stojanović, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve može da se poruči da stigne, ali... Koska je kupovati kacigu bez da je probaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13859 Napisano April 2, 2024 Integrisan, 7648 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako. Pre par godina sam hteo Shoei da kupim u Motolandu. Odem, stavim je na glavu... Kao sprava za mučenje. Ne odgovara mi obliku glave. Uzmem opet HJC i to je to. Da sam je poručio, ili ne daj Bože iz inostranstva morao bih je u oglase odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 207 Napisano April 2, 2024 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ne bih porucivao a da ne probam velicinu pre toga tako da postoji opcija odlaska u Hrvatsku ili Madjarsku , provozati se malo i uzeti kacigu. E sad Alekre, mozda Shoei lezi mojoj glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...