Rastko25 2 Napisano Mart 30 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Peugeot Speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nov sam ovde, ali me zanima da li možete da mi preporučiti neki motor. Imam 16 godina i skoro sam položio za A1 kategoriju. Budžet mi je 2500 eura. Gledao sam Benelli BN 125, QJ TRX 125... Ali ne znam šta da uzmem. Ako imate dajte mi još neku preporuku, ili mi kažite koji je bolji od ova 2 (znam da je ista firma, ali pretpostavljam da ima neke razlike). Gledam samo Naked, ali može i Enduro. Hvala vam unapred. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 227 Napisano Mart 30 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Imas na Youtube recenzije većine 125-tica, a radi ih Shone San iz BG-a pa možda ti pomogne u odabiru, pogledaj na njegovom kanalu. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano April 2 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pogledaj i zontes gk 125. Imas jedan sad na oglasima sa dosta opreme 2023. godiste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano April 2 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 3 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...