Jump to content

Moto Zajednica

R1200 rt izlizani dugmici

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: R 1200 RT, NC 750X

Pozdrav ljudi, gledam da kupim RT-a 2010-2013,izbor na oglasima nije neki, naleteo sam na nekoliko zanimljivih(doduse sa jacom cenom) ali mi je jedan zapao za oko po jednoj specificnosti - a to je izlizani dugmici.
E sad, obzirom da vec neko vreme listam oglase primetio sam da vecina uglavnom ima dobre dugmice na kormanu iako imaju ozbiljne kilometraze, no ovaj konkretan primerak ima nesto poreko 60k i gotovo da se ne poznaje koje dugme za sta sluzi.. Interesuje misljenje da li je to moguce da se desi za samo 60k grubim rukavicama ili je mozda u pitanju nesto veca eksplatacija/kilometraza.

https://www.polovniautomobili.com/motori/23355072/bmw-r1200rt?

Promenio član AntiX

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2461 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Ne mora broj pređenih kilometara da bude uzrok izlizanih oznaka na komandama. Mislim , ne mora da znači da je na tom motoru neko hiljadu puta više upalio svetlo, dao migavac ili sta ja znam. Na stanje oznaka utiče dosta i to da li je vozilo bilo u garaži ili ne, a vrlo verovatno i čišćeno nekim agresivnim sredstvom za pranje. 

Više obrati pažnju na opšte stanje motora, izlizanost fuzastera, potrošenost diskova,ogibljenje... 

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja