Hertzeg 784 Napisano Mart 24, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Molim pomoć ako neko zna ili zna nekoga ko zna (ja oko toga ništa ne znam). Drugar mi ima nekog bmw-a (ne znam koji je model tačno), model je oko 2000 godišta +- par godina. Kupio je dijagnostiku ali ne zna koji program da skine, sve što je do sada poskidao ne radi. Naravno, motor je u pitanju. Ako neko zna hvala mu unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Moto Scan ali ti je potreban i obd link i obd konektorПослато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 24, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega! Preneću drugaru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 24, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, program fercera nema greške. Hvala još jednom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...