Darko Mihajlovic 4677 Napisano Mart 21 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle , kupio bih moto odelo... Visok sam oko 177 cm i imam oko 80.kg ( +2,3 kg gore/dole ) .. Kapiram da je to neka velicina M ... Dakle , komplet pantalone i jakna bi bilo u prednosti , mada , ponudite i posebno , nije problem... Ono sto znam da sigurno necu : 1. Necu kozu 2. Necu prastara odela 3. Necu one pantalone sto se budze kod clanaka zbog toga sto su presiroke dole dakle , neki onako urbaniji izgled , moze i letnje ... Sta znam... Nudite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5974 Napisano Mart 21 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: Dakle , kupio bih moto odelo... Visok sam oko 177 cm i imam oko 80.kg ( +2,3 kg gore/dole ) .. Kapiram da je to neka velicina M ... Dakle , komplet pantalone i jakna bi bilo u prednosti , mada , ponudite i posebno , nije problem... Ono sto znam da sigurno necu : 1. Necu kozu 2. Necu prastara odela 3. Necu one pantalone sto se budze kod clanaka zbog toga sto su presiroke dole dakle , neki onako urbaniji izgled , moze i letnje ... Sta znam... Nudite Ima kolega prodaje odlicno, francusko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Mart 21 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih da uzmem ... Da obrisem WC solju s njim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Mart 21 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Mart 21 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kaka firma tako i odelo... Malo , gejasto , kako bih rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Mart 21 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dal ovo @ProMaster nosi na poslu Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano Mart 21 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Krmco je napisao: Dal ovo @ProMaster nosi na poslu Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Samo Puma, samo Adidas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Mart 23 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ponuditi moto odelo X - Rage / Tourismo / 100€ Troslojno Touring odelo, kišna postava,termo postava koja se vadi, ali sam je negde zagubio jer nikada nisam ni koristio, kupljeno je krajem 2022 u CH, bez i najmanjeg osteċenjaZa tvoju je visinu, Ja sam 180/85+/-kg.Jakna sa svim moguċim protektorima kao i pantalone, tregeri, cibzari, komplet ima gomilu dżepovaMozes i licno doci, probati, provozati se sa njimПослато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 2 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Taman da udjem da napisem "niko nista?", vidim tvoj post...ne znam zasto mi nije stiglo obavestenje.. Gde bejase ti , na Petlovom brdu ? Mogu da dodjem da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 2 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Čačak Za par dana zam u NS i BGD, pa mogu poneti, da se pogleda, proba.Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 2 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eh , jesam magarac ...ča iz nicka je čačak , meni u glavi Darko čaruga , sa pevca hahaha Pa ako ti nije prob ponesi.. Samo javi dan ranije da vidimo da li se gadjamo sa vremenima , da je ne vuces bez veze ako ja ne budem bio u bg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 2 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Eh , jesam magarac ...ča iz nicka je čačak , meni u glavi Darko čaruga , sa pevca hahaha Pa ako ti nije prob ponesi.. Samo javi dan ranije da vidimo da li se gadjamo sa vremenima , da je ne vuces bez veze ako ja ne budem bio u bgNedelja sam u BGDNema problema, ima svakako još jedan momak da vidi / proba. Tako da opuštenoПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 2 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelju dezuram na vma Da izadjem , ne mogu. Jedino do parkinga , ako ti je u prolazu nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 2 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Nedelju dezuram na vma Da izadjem , ne mogu. Jedino do parkinga , ako ti je u prolazu nekakoOk. Pusti mi br.tel.javim ti se u nedelju ujutru! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 20 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...