Sharky - Alex 6405 Napisano Mart 20, 2024 Drug član, 1823 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da sam odustao od ruroc-a sledeci pik na draftu je Icon. Ima li neko iskustva sa ovim kacigama. Imaju zanimljiv print a i sam dizajn. Cena im nije preterana. Prvo mi se svidela OVA ali vec duze vreme imaju samo S velicinu Sledeca je OVA, mozda malo seljacka ali svidja mi se zuti vizir i slaze mi se uz zlatne felne Inace ovi Airflite modeli su fullface ali je fazon sto vizir ide preko donjeg dela kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 104 Napisano Maj 7, 2024 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Au brate, vrišti :))) Odma i leopard bundu i zlatne šimike :)))) Imam Icon Airflite Dark i jako zadovoljan. Kad je vruće i upeče sunašce bude frka na semaforu, vizir gore da bolje isparavam, inače paše savršeno. Odlična ventilacija. Stigla mi sa tamnim vizirom i potpuno providnim. Noću je taman vizir mnogo, bolje nezatamnjen a pri jakom suncu spustiš drop i milina. Liner se skida lako, sve je odlične izrade obzirom na cenu. Moja topla preporuka za Airflite, sad, šara i boja stvar ukusa. Na prethodnoj AGV sa uvak mašio malu ručicu da dignem vizir, kod ICON-a bey ikakvih problema jer pokriva ceo prednji deo. Problem je ako hoćeš da montiraš GoPro na bradu, moraš na vizir ili sa strane jer kad digneš vizir, "jao prelepog li neba" na snimku :))))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Maj 7, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Dete. pa vidi na ovoj drugoj šta piše nazad. Pa svi će te zezaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Maj 7, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Gaz said: Au brate, vrišti :))) Odma i leopard bundu i zlatne šimike :)))) Imam Icon Airflite Dark i jako zadovoljan. Kad je vruće i upeče sunašce bude frka na semaforu, vizir gore da bolje isparavam, inače paše savršeno. Odlična ventilacija. Stigla mi sa tamnim vizirom i potpuno providnim. Noću je taman vizir mnogo, bolje nezatamnjen a pri jakom suncu spustiš drop i milina. Liner se skida lako, sve je odlične izrade obzirom na cenu. Moja topla preporuka za Airflite, sad, šara i boja stvar ukusa. Na prethodnoj AGV sa uvak mašio malu ručicu da dignem vizir, kod ICON-a bey ikakvih problema jer pokriva ceo prednji deo. Problem je ako hoćeš da montiraš GoPro na bradu, moraš na vizir ili sa strane jer kad digneš vizir, "jao prelepog li neba" na snimku :))))) Koju veličinu Icon-a nosiš, a koje si nosio od drugih (i kojih) proizvođača? Isto sam se nameračio na njih još pre nekog vremena. Vidim da ih neki Subotičani imaju u ponudi. Promenio Maj 7, 2024 član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Maj 7, 2024 Drug član, 1823 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim uglavnom xl kacige ali mi icon pase xxl Obim glave mi 62cm a pase mi taj icon xxl za 63-64cm, tako da treba broj veca. Kaciga je odlicno odradjena, deluje jako kvalitetno, moju sam platio 200€ preko FC moto, da je vidim i ne znam cenu rekao bi da kosta 400-500€. Konacno imam kacigu na kojoj vizir ide lepo i glatko, na svakoj nesto skljoca, zaglavljuje, a na nekima se i otkaci u toku voznje kad je skroz podignut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 104 Napisano Maj 8, 2024 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Sveti Atila je napisao: Koju veličinu Icon-a nosiš, a koje si nosio od drugih (i kojih) proizvođača? Isto sam se nameračio na njih još pre nekog vremena. Vidim da ih neki Subotičani imaju u ponudi. L ili ti 59-60cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...