estel 654 Napisano Mart 16 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve dobre ljude! Usluzni oglas za mog kolegu s posla. Prodaje aluminijumski kofer Shad SH59X. Link ka KP oglasu: Shad 59x aluminijumski centralni kofer - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prodajem prosirivi centralni kofer Shad59x. Trenutno stoji na motoru i koristi se. Minimalno 44l, prosirivo na 52l i na 59l. U kofer staju 2... Cena za forum je 33 hiljade dinara. Kontakt telefon: Milan 062 87 04 987 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2560 Napisano Mart 16 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan kofer. Gledao sam ga ja u DD moto,ispadne rsd 37 800 (sa sajamskim popustom 10%)+ ploča za montažu u toj ceni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Mart 17 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam SH58X vec 7 godina i malo je reci da je nenadjebiv kofer. Odlican, Jedina primjedba ili nejasnoca u vezi oglasenog kofera je: sta je tu aluminijum? Taj kofer je plastican i to veoma kvalitetna plastika. Mozda samo ova maska na poklopcu da je aluminijum. Jebem li ga? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5462 Napisano Mart 17 Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Boja je aluminijum. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga, ne znam ni ja Ako je tako ( da nije alu ) onda je tako. Izvinjavam se na pogresnom nazivu i opisu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Mart 17 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, estel said: Jebem li ga, ne znam ni ja Ako je tako ( da nije alu ) onda je tako. Izvinjavam se na pogresnom nazivu i opisu. Nema potrebe za izvinjenjem, posto je na isti nacin oglasen i u nekim moto shopovima. Ali je i dalje plastika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 30 'iljada i kupac casti kafu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2560 Napisano Mart 28 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan To je sa pločom za montažu cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano April 17 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 3/28/2024 at 9:23 PM, Džim Džarmuš said: To je sa pločom za montažu cena? Tako je. Izvini, tek sad vidim poruku na forumu. Ako ti nesto znaci, cena je spustena na 25000 dinara! Milanov broj je: 062 87 04 987 Pa tu mozes dobiti vise azurnijih informacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano April 17 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodat kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...