Jump to content

Moto Zajednica

Opet u dilemi....

Recommended Posts

• U prolazu, 47 postova

Opet sam u dilemi :roll: :roll: :roll:

Sutra polazem za A kategoriju, i kada zavrsim mogu da vozim sta hocu (do 125ccm posto nemam jos 18)

E sad zanima me sta bi mi vi preporucili do 2000e, moze i skuter,i motor i bilo sta, znaci ne bitno, samo da nije 50ccm a moze i neki jaci registrovan kao 50 :)

DAKLE STA OD 125ccm DA UZMEM DO 2000e???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 884 postova

Ja bih ti preporucio da odes u Yamahu, imas tamo da kupis NOV motor od 125ccm, me mogu da se setim oznake, ali izgleda vrlo lepo, naked fazon. Cena mu je cini mi se tek nesto preko 2000 evrova, ali NOVO JE NOVO.

• Rashodovani bajker, 1731 postova

andrejp je verovatno mislio na YBR 125 , cena je 2170 EUR , i ja ti isto preporucujem tu opciju , jer novo je novo , ima i 2 godine garancije

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

O ukusima....

Ako deèko kaže da mu je ružan, treba poštovati ! Verovatno je i ribicama njegovog uzrasta mnogo lepši neki oplastièeni KRŠ od Cagive, NSR-a i sl...(125ccm), ali i to treba poštovati :lol: .

Kad poraste i uzme MOTOR, shvatiæe POLAKO, da sve što leti... 8)

Pozzzz pionirima na 2 toèka :wink:

Dexterru ne pedofilisi (da ne kazem ne hebi neduznu omladinu ) :wink: :D

Da, na njega sam mislio i YBR meni izgleda vrlo lepo, video sam ga uzivo i puno bilje izgleda nego na toj slici. A opet, kao sto rekoh, NOVA YAMAHA ke nova Yamaha, odnosno 2 godine sipas i ne mislis... sem kad moras 8)

• U prolazu, 47 postova

Ma to i nije neki problem sad izgled, ajde nema veze...

Nego posto je to jedan od najjeftinijih Yamahinih motora uopste, ne znam kakav je to kvalitet i koliko je pouzdan??

Koliko se stedelo na njemu?

P.S. Cini mi se da nema disk pozadi, mozda gresim

Pa ako hoces da se vozis lepo i pouzdano to je jedna stvar, a ako ti je stalo do atraktivnosti, imas kineze Keeway i one druge, `bem li ih, imaju kvazi copere i nakede po ceni ispod 2000evra, i to nove... pa ti sad biraj

Svakako zaobidji 2t Apriliu, ima da na odrzavanje za 2 godine das za jos jedan motor :?

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

U potpunosti se slazem sa ostalim komentarima. Yamaha YBR125 je nesto najbolje sto mozes da uzmes u ovom trenutku. Na brzine je, tako da ces nauciti da vozis pravi motor. Masina mu je vrhunska i totalno pouzdana. To je preuzeto sa njenog prethodnika Yamahe SR125. Vozio sam taj motor, na njemu sam polagao. Bas se fino vozi a ako treba moze on malo i da povuce. U katalogu kazu da mu je max brzina 105kmh, ja sam ga licno vozio 110kmh. Isao sam sa njim jednom od Herceg Novog do Budve (sve uzbrdo-nizbrdo) i to bez problema. Kazem ti, udoban, kvalitetan, definitivno najbolje u klasi 125 (mislim na 4T motore). I to ti je vrhunska ulaznica za vece klase. Moja topla preporuka 8) [/img]

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Vidim da je tema prastara, al da ne pokrecem novu posto se tice Yamahe ybr. Video sam na netu model diversion, koji mnoooogo lepse izgleda, a mislim da neke sustinske razlike nema. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.hibn.tv/content/FCKeditor/user_files/Image/2006/YBR125%2520Diversion.JPG&imgrefurl=http://www.hibn.tv/content/rubrique.php%3Fid_rubrique%3D352&h=267&w=400&sz=180&hl=sr&start=1&tbnid=25569PkBrRr2cM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dyamaha%2Bybr-125%26svnum%3D100%26hl%3Dsr%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN

Jel ima ovoga uopste kod nas, posto vidim da u Rodicu prodaju samo osnovnu verziju?

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Pogledaj Honda-u CM125 Custom (ima je moj prijatelj Borko sa foruma).Jes' da je star motor (konkretno njegova je '83.),ali je Honda!Ima 2 cyl.,neverovatno veliki obrtni momenat,extra zvuk(2 auspuha),extra osecaj u voznji,malo trosi...A i cena joj nije neka.E sad,sve zavisi da li volis copere i koliko si visok (ona je sa onom kracom "guvernalom" ili kako se to vec zove,pa su ti menjac i kocnica malo blize.Ja se sa svojih 188cm jedva smestim na mesto vozaca...).

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Ma ne svidja mi se taj fazon, zato i pitam za Diversion model. A i da nije tako, ni meni verovatno ne bi odgovarala zbog visine (185cm).

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja