sreten75 397 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da je neki kolega trazio srafove za oklop,pa ako mogu da pomognem.U wurth-u imaju odlicne srafove, m 5,sa sirokom pljosnatom glavom(u stvari sa integrisanom podloskom). Ima ih na imbus ili zvezdasti prihvat,u raznim varijantama finisa.Pogledajte ne sajtu.Nemaju ih u maloprodaji,samo moze da se naruci 100 kom.sto kosta oko 2500 din.To je mnogo jeftinije od onih varijenti na komad,a i mogu da se gube i ispadaju do mile volje.Takodje, jedan lik na buvljaku na NBg ,na sredini izmedju prva dva reda ima prohromske srafove sa imbus prihvatom, sa poluokruglom glavom(oko 30 din.),koji mogu lepo da posluze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Januar 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa informacija, jos kada bi se kupovali na manje od 100kom. bilo bi extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da je neki kolega trazio srafove za oklop,pa ako mogu da pomognem.U wurth-u imaju odlicne srafove, m 5,sa sirokom pljosnatom glavom(u stvari sa integrisanom podloskom). Ima ih na imbus ili zvezdasti prihvat,u raznim varijantama finisa.Pogledajte ne sajtu.Nemaju ih u maloprodaji,samo moze da se naruci 100 kom.sto kosta oko 2500 din.To je mnogo jeftinije od onih varijenti na komad,a i mogu da se gube i ispadaju do mile volje.Takodje, jedan lik na buvljaku na NBg ,na sredini izmedju prva dva reda ima prohromske srafove sa imbus prihvatom, sa poluokruglom glavom(oko 30 din.),koji mogu lepo da posluze. Super. Mozes li mi reci gde ima maloprodaja wurth-a. Ja sam zvao zastupnistvo i rekli su mi da trenutno nemaju maloprodaju u Beogradu. ??? Zamisli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 29, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je u Vojvode Stepe, gore, 2 stanice pre VETS. Neparna strana. Tu imas autoperionicu odmah pored. Ici cu danas nesto da obavim tu po kraju, pa cu proveriti da li jos rade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Imali su rudnju u bulevaru,ali izgleda da je vise nema.Sve jedno, u veleprodaji u krnjaci mogu da se naruce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 29, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bio malopre u V. Stepe, radnja zatvorena pre par meseci i nece je biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Izem ti firmu. Nemaju maloprodaju u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi, oni su u maloprodaji uvek imali one standardne stvari , na primer srafovi za ivericu i tako to.Sve jebacke stvari moraju u veleprodaji da se naruce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 30, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A da pitam ja, gde i kakve srafove (u smislu oznaka tj. kvaliteta) da uzmem za dekle na Jawi? Zelim ove obicne da zamenim za imbus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan A da pitam ja, gde i kakve srafove (u smislu oznaka tj. kvaliteta) da uzmem za dekle na Jawi? Zelim ove obicne da zamenim za imbus... Na buvljaku, desni ulaz skroz dole do kraja, na početku 2.-3. reda od kraja, tezga 1612. Kvalitet 8.8 je sasvim OK i za veće zahteve. Za dekli bi bio dovoljan i 5.8. Imbuse ima sigurno. Trebalo bi da ima i prohromske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 30, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze se naruciti preko bilo koje firme. Moja recmo radi sa njima. Mozes videti ko radi sa njima pa preko njih da narucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim u Wurth-u i nazalost jedina maloprodaja koja postoji u Srbiji je u Nisu... mada i njoj su dani odbojani. Cak ni mi zaposleni ne mozemo vise da pazarimo... Wurth radi samo veleprodaju. Sve od prohroma za Wurth radi posebna Wurth-ova firma - Wasi. Jedini nacin da se dodje to te robe je da se zamoli neko ko ima firmu koja radi sa Wurth-om i zamoli da ti naruce stra treba. Inace, meni su takodje trebali ti srafovi za oklop i lepo sam otisao na Buvljak i kupio te prohronske srafove i sajbne sa imbus prihvatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 30, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan spredrag, hvala, ovih dana cu da prosetam tamo da vidim sta i koliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 30, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @zeljkamp ako ti treba nesto ja cu ti naruciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu,da li neko zna gde da kupim matice sa sitnijim navojem od standardnog???????Hoci da ih zamenim na motoru a na mnogo mesta sam pitao i nema niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...