Zeljkamp 3248 Napisano Februar 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas stigle te Probiker Activeod Sekule i iznenadio sam se kako dobro izgledaju a cena im je samo 20e. Izradjene su od solidnog materijala, dosta duboke, udobne (nosio ih danas 4 sata po kuci) i nisu mi uopste zasmetale. Dosta su duboke, mislim da idu oko 10 cm iznad clanka, tako da su skoro kao cizme. Mislim da ce voznja po toplijem vremenu biti mnogo prijatnija sa njima. Kakve ce biti kada bude mokro, to ne znam, jer nisam probao. U svakom slucaju, bolje za 20 e sigurno ne mozes naci. Ja nosim normalne patike broj 46-46,5 a ove sam narucio 46 i savrseno mi odgovaraju, tako da ako budes imao nedoumicu koji broj da uzmes, evo ti reper za narudzbinu. Ako ne nadjes one cizme, toplo ti preporucujem da uzmes ove Active. Nadam se da sam bio od pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Narucujem i ja Probiker Activeod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
musasi 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam 2 god,model ProbikerActive (poluduboka cizma).Ok su za gradsku voznju i neke krace izlete.Imaju zastitu zgloba nista posebno,ali ipak postoji.Mogu da izdrze krace kise,ali ne treba preterivati.Udobne za hodanje. Slabe strane >djon,mekan je i posle 2 god,se probusio(jebe ga ivica oslonca za noge),i zastita za menjac se ljusti,i odvaja od podloge,tako da se gornji sloj cepa. Za te pare ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas stigle iz Louisa,naravno pohvale za Sekulu,i garantovano za 20 e nemoguce je naci bolju obucu za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Jedini sam ja maler narucio 42...i steze mi prste....ako nekom treba po ceni ima u oglasima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10067 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Danas 16:50 kurirska služba donela PROBIKER Traveller ,pohvale za Sekulu (nisam ni sumnjao u njega).Inače probao sam ih i mogu reći da nisam očekivao taj kvalitet za te novce.Mislim toliko novaca koštaju osrednje patike,sve u svemu nisam razočaran a o kvalitetu podrobnije kada se vreme prolepša za vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...