Gaz 104 Napisano Mart 4 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem čitao sam mnoooooogo postova na ovom forumu, riznica saveta, smernica i naravno dobrog zdravog humora. Žena mi rekla da sam u krizi srednjih godina a ja nikako to sebi da potvrdim jer ni jedan simptom nije prisutan, verovatno sam asimptomatski prenosilac jer sam i sinove zarazio. Kako ženi koja je jednom sela na motor samnom u životu da objasnim da ja nisam u krizi već u najboljem raspoloženju mog života. Elem, sloboda nema cenu kao što sam i naslovio, za mene vožnja motora je ultimativna sloboda. Nema: "utišaj, preglasno je muzika", "gde žuriš, prazan je put", "ukočiću se od ove klime", "tumbaš me po kolima"... Nikad nisam imao svoj motor, vozio tuđe motore, matorci u fazonu: dok smo mi živi ti to nećeš posedovati. Sećam se dobro 2 nedelje Tajlanda gde sam isprobao bar 5 motora. Bilo to davno 1994-te, niko ne pita imaš li dozvolu, plati i vozi. Prodao auto ya vreme coronarne pošasti za realnu cenu a ne koju su svi naduvali, sredio stari autić koji je bio parkiran 3 g. i kupio nov motor, Yamahu MT-07. Preteklo i za sve ostalo neophodno za vožnju, kaciga, jakna, rukavice... Uživam već 2 godine, obzirom na klimu i mnogo više nego sam se nadao. Neki bi rekli, poludeo pod stare dane a ja kapiram da su godine samo broj a moj broj se nalazi u 6-oj deceniji. Kao i sve ostalo u životu, radim i uživam dok mogu. Nažalost, u ovo doba Beogradski saobraćaj je postao preživljavanje i izbegavam da vozim gradskim ulicama obzirom na broj ne vozača već ljudi u pokušaju da postanu vozači, uživam u vožnji van grada, vikendica je na 25km i tamo po lepom vremenu isključivo idem motorom ukoliko ne prenosim nešto kabasto tipa frižider, TV... malo nezgodno to na motoru. Teško mogu sebe nazvati pravim bajkerom, pre bih rekao vikend bajker ali strast je tu. Drago mi je da budem među svima vama, dobijem savete a i doprinesem svojim skormnim ovoj velikoj familiji. Živeli! 40 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Mart 4 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Mart 4 U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ide Gaz! Okaci neke fotke te MT sedmice, previse je lep motor da ne bude slikan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7867 Napisano Mart 4 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje....dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Mart 4 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8226 Napisano Mart 4 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Каква бре криза, то бре чисти хедонизам 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9506 Napisano Mart 4 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Mart 4 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Nikad nije kasno za pravu stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Mart 4 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Svako ima pravo da bude srećan, dal' na ovaj dal' na onaj način... Vozi i uživaj, u godinama si kada više nikome nisi dužan da se pravdaš zbog tvog, kako kažeš, čistog hedonizma - svi su namireni, sada si ti došao na red. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 291 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1499 Napisano Mart 4 (promenjeno) Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kriza srednjih godina ima nas mnogo koji motorom to prevazilaze, u svakom slučaju bolje početi da voziš motor nego da počneš da se drogiras u "tim godinama" Promenio Mart 4 član MatorKonj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1535 Napisano Mart 5 Zainteresovan, 417 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500, sprint sport 49cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Mart 5 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, samo nemoj da se ponovo zenis. sad si u najgorim godinama, sto se toga tice. Veruj mi . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da si ziv i zdrav! Dobro dosao...sto si razmisljao svojom glavom...razmisljao si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 96 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1196 Napisano Mart 6 (promenjeno) prisutan, 1117 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!! Ja sam klasični vikend bajker,radnim danom nema teorije da sjednem na motor!! Tako da te to ne sekira.... Uglavnom vikendom sjednem i minimum 150-200km,ako se ne putuje negdje... Samo uživaj... Promenio Mart 6 član mali_zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 104 Napisano Maj 20 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko slika moje "drage" Žena polako postaje ljubomorna, šta da se radi, em mlađa i to dosta, nikad ne gunđa, uvek za "akciju" a ruku na srce, bolje i izgleda 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 396 Napisano Maj 20 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Lepa "draga" Uživaj punim plućima a ostali nek se pomire sa sudbinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Maj 20 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Gaz said: Nekoliko slika moje "drage" Žena polako postaje ljubomorna, šta da se radi, em mlađa i to dosta, nikad ne gunđa, uvek za "akciju" a ruku na srce, bolje i izgleda ... Pa es ti lud... Di pisani trag ovakav da ostaviš... Ajmeee ljudi lud čo'ek... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2455 Napisano Maj 20 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji više načina da se čovek samousmrti :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Gaz said: Nekoliko slika moje "drage" Žena polako postaje ljubomorna, šta da se radi, em mlađa i to dosta, nikad ne gunđa, uvek za "akciju" a ruku na srce, bolje i izgleda Dobrodosao i lep motor Gde si nabavio skraceni nosac tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 104 Napisano Maj 20 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpress, skraćen nosač tablice za MT07 https://vi.aliexpress.com/item/1005004542912122.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.36.40931802eIKkPX&gatewayAdapt=glo2vnm Morao sam malo da doradim i nosač tablice i nosač kofera jer žmigavci udaraju u nosač kofera, nosač tablice malko spustio a nosač kofera malo podigao. Verovatno misle, ako stavljaš skraćeni nosač a la streetfighter onda ne kačiš kofer na "zver" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...