cicko_ru 237 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Oko 17h na moje oči udes bukvalno ispred mene. Ruma raskrsnica V. Nazora i Atanasija S. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kolega OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Užas po izgledu motora, nadam se da je vozač dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Kursulla je napisao: Da li je kolega OK? Žalio se na karlicu. Nema preloma vidljivih. Ogrebotina na šaki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, cicko_ru said: Žalio se na karlicu. Nema preloma vidljivih. Ogrebotina na šaki. Sta se desilo? Ko je kome izleteo? Slike me malo zbunjuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6377 Napisano Mart 2 Drug član, 1815 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Auto ima znak stop. Odakle je motor isao ne znam, rekao bi da nije isao brzo s obzirom da je ostao u raskrsnici ali da se ovoliko raspaopri maloj brzini mi cudno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Mart 3 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo malo cudno,jedino ako se auto posle udesa vratio malo unazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, ivica744 je napisao: Ovo malo cudno,jedino ako se auto posle udesa vratio malo unazad Upravo tako. Gospodja vratila auto nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Mesto udara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...