balkanlover70 692 Napisano Februar 29, 2024 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima Na prodaju gore pomenute čizme Kao nove , ni 1000km nisam vozio u njima Mogu se pogledati i probati u okolini Pozarevca Cena 130 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 1990 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da napišeš nesto o čizmama? Kakve su za hodanje? Sviđaju mi se a ne znam nikog ko ih ima. Ps: broj mi ne odgovara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da napišeš nesto o čizmama? Kakve su za hodanje? Sviđaju mi se a ne znam nikog ko ih ima. Ps: broj mi ne odgovara.Ja imam skroz visoke, skoro pa kao patike. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Maj 13, 2024 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Kolega , u zdravlju da ih nosiš Moze ključ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...