bracabgd 992 Napisano Subota u 16:46 BJB Maxi Scooter Club, 2169 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Нема на чему, јављај шта се дешава Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 65 Napisano Nedelja u 07:10 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo drugi po redu sr3 , i mogu da kažem da ja predajem preko 300 km dok se ne upali rezerva ,sa prvim sam prešao 8000 a sa ovim 3000km ,za skuter reči hvale. Za sada Proveri curenje ,zadnji amortizeri moraju da se podignu zbog rupa a prednji mislim da nemaju stelovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3530 Napisano Nedelja u 08:01 Drug član, 1766 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo drugi po redu sr3 , i mogu da kažem da ja predajem preko 300 km dok se ne upali rezerva ,sa prvim sam prešao 8000 a sa ovim 3000km ,za skuter reči hvale. Za sada Proveri curenje ,zadnji amortizeri moraju da se podignu zbog rupa a prednji mislim da nemaju stelovanjeAko nije tajna, zašto si posle 8000km kupovao novi? Gledam da pazarim neko lakše vozilo za po gradu, SR3 mi je među kandidatima.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 65 Napisano Nedelja u 08:27 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam jer idem često vrnjačka banja -bg ,i prodao sam da bih uzeo qj srt 600 ,i ostavili su mi u NS u salonu ,ja kažem dolazim ujutru po njega ,a bilo je sat dva do kraja radnog vremena, i ujutru se najvljujem da dolazim oni kažu prodao je kolega juče uveče, ja odlepim ,jer nisam hteo da budem bez motora mi dan prošle godine sam čekao skuter 4 meseca ,zovem sve redom nema niko ništa u tom opsegu na stanju ,zovem nautički kažu ima jedan jedini u salonu i odem i kupim ga odmah, Ako te zanima sr3 evo registrovan još 9 ipo meseci ,kofer 42 l ,bukvalno nov sivi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...