Jump to content

Moto Zajednica

voge sr3 i sr250gt

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 2162 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

А прича им је врхунска, узели смо делова за 100К € има свега немој да бринете. Па шта сте узели, уље и филтере кад плочица немате, шта да ти треба нешто друго

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx10r

Ja danas ipak pazario drugi sr3 ,jer sam napravio 7k sa starim ,i hteo da uzmem qj 600 al pala je promena planova tako da ide voge sr3 i dalje samo sa 0 km 🙂.

Skuter za 7k bez greške.

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx10r

Probao novo sa novim sedištem i mislim da je razlika minimalna što se tiče udobnosti osim što je estetska ,200e za taj upgrade po meni ne vredi ajde i nosač kofera je lepši to stoji.

IMG20250516141541.jpg

IMG-711f86ae11facad3790cc41d0fc756dd-V.jpg

IMG-84688ea727f4c1b29146caa58bee1ccf-V.jpg

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: PEDA XDV 300
Pre sat vremena, bracabgd je napisao:

А прича им је врхунска, узели смо делова за 100К € има свега немој да бринете. Па шта сте узели, уље и филтере кад плочица немате, шта да ти треба нешто друго

Nedaj boze da je neko presao 20 000 km recimo na dostavi i da mu treba vodena pumpa ili nesto slicno moze samo da sedne i plače

• U prolazu, 12 postova
pre 4 minuta, zorzis je napisao:

Ja danas ipak pazario drugi sr3 ,jer sam napravio 7k sa starim ,i hteo da uzmem qj 600 al pala je promena planova tako da ide voge sr3 i dalje samo sa 0 km 🙂.

Skuter za 7k bez greške.

Jeste 7000 km a na 10 000 kad zatrebaju plocice oni nemaju,mislim da to nije uredu od strane uvoznika pa nisu svi kupili skuter da predju 5000 km za godinu dana 

• U prolazu, 12 postova

I sta sad da je neko kupio sr3 za dostavu recimo i prelazi mesecno 4000 km a oni nemaju osnovne delove 

Neka se sad oglasi uvoznik da vidimo sta ce reci 

• Ne silazi, 2712 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

U ovom kaubojskom filmu,desavaju se ozbiljnije price od nemanja rez.delova na lageru.Pa nikom nista.Hocu da kazem ,da zabole njih.

• U prolazu, 12 postova

Tacno zabole pritom ne mogu da kazu novi model nisu jos dobili jer se prodaje vec duze vreme 

Promenio član alexanto
Nema potrebe citirati 1. post iznad

• Ne silazi, 4376 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Da ne dramimo previše, može falabogu uvek se uvek desi da nečega nema na stanju. Nije stiglo, potrošilo se, šta god.

Prodavci\dileri valjda po zakonu nemaju obavezu da drže rezervne i potrošne delove na lageru. Ali ako je "ovlaščeni servis" u pitanju, valjalo bi bar i da se ponaša kao servis, da mušteriji pruži neku podršku. Da naruči potrebno, ponudi alternativu, zamenski deo, bar pravu informaciju... A ne samo - nemamo. Tačka. Ma idi bre, čemu onda služe, samo da naplate menjanje ulja 100€ <_<

Al u svakom slučaju, kao vlasnik skutera, ja se uvek trudim da imam obezbeđeno sve što je potrebno, bar za mali servis, ako ne i više.

Uvek imam u šteku ulja, filtere, koč. pločice, kaiš, rolnice, često korištene matice... Da ne zavisim od drugog i da nekog čekam ako ne moram. Vremenom sam nagomilao i mnogo više, al to je već moj trip :)

• U prolazu, 12 postova

Realno nije drama nacice se ali sto kazes najlakse im je da uzmu 100e za mali servis,ali opet da nemaju plocice a sta da je neko pogodio neku rupu pa da mu treba felna disk ili nesto slicno 

Forsiramo te kineze i treba naravno ali onda bude ovako nesto i sad ce sigurno neko odustati od kupovine kineza kad cuje ovako nesto 

Promenio član alexanto
  • Sviđa mi se 1

Meni je nova felna za skuter stigla na kućnu adresu u Kg nakon 11 dana od naručivanja, preko čoveka koji nabavlja Kymco delove iz Grčke. Koštala oko 200€ sa ležajevima, zaboravio sad sam tačno koliko.

Za Voge i slične, očekujem da bi to ispalo mnogo komplikovanije. Za SR4Max bi možda odgovarala od BMW C400, što je skuplje, ali bar dobavljivo, a za ove druge modele jeste veliko pitanje.

Ja sam se poprilično ohladio od novih kineza. Jeste, verujem da je kvalitet solidan, da nude dobru vrednost za novac, ali đaba. Podrška je ono što nije na dobrom nivou. Bar za sada, i bar još uvek.

• U prolazu, 12 postova

Ocigledno i ta podrska kosta,oni je nemaju samim tim su i jeftiniji kad budu imali dobru podrsku sa delovima onda ce i cena biti znatno veca 

Promenio član alexanto

Остао сам дужан решење проблема    ” налажење задњих кочионих плочица” које увозник нема на стању.

Наравно скинуте су истрошене и однете у радњу да нађемо по узорку.

Пошто је Кинез прво је тај део претражен и нађене су одговарајуће веома брзо. На моје питање за које моделе још одговара, добио сам да је за Кинезе :neznam:.

Ознака тих је RE31011 , органске су.

Кад су већ скинуте премерио сам ове са прве уградње и нашао и код реномираних произвођача модел тих плочица, неки их имају у свим облицима( органик, семи-синтер и синтер)

Овде можете погледати за које све модела одговарају ако вам буду требале, а и лакше је наћи одговарајући модел за неке који имају префериране произвођаче.

• Sviđa mi se 6

• U prolazu, 2 postova

Pozdrav svima.

U start-u da kažem da nisam kompetentan da komentarišem mnogo o skuter-u. To mi je prvi skuter/motor, kako god? Išao sam na sajam baš zbog ovog modela Voge SR3. Nije mi se dopala njihova priča...? Moglo se kupiti odmah ali 1€ po kilometru(dostava na adresu) u jednom smjeru! Spustili su samo 200€ cijenu motora tokom sajma. Aaa ta ista cijena je bila i drugim salonima na tlu Srbije. Tako da nije neki benefit - kupiti na sajmu!  Tako da sam otišao u Čačak u "Xross moto" jer mi je bliže Užicu!

Užice - Čačak, 60km. Ujedno upoznao ljude iz "xross moto" i tu ću raditi servis-e. I moram ovim putem da ih pohvalim... dostavili motor besplatno! Čekao jesam mjesec dana na isporuku. Ali vrijedilo je. Boljeg dizajna je sjedište. Jer ovo sjedište su ugradjivali na model SR4, ako se ne varam. Bolji nosač kofera je namontiran. Jer onaj prvobitni je bila obična cijev i na potezu gdje stavljaš kofer - običan lim.

Pola rezervoara goriva. 🙂

Registracija me izašla 16700 dinara
Malo sam bio opširan pa ne zamjerite!

Uglavnom ja sam skuterom zadovoljan.

Ispunjava namjenu, zbog koje je kupljen.

"bracabgd" hvala za info a i drugim ljudima hvala za objave, informacije, savjete....

pozdrav

IMG_3827.jpeg

IMG_3826.jpeg

IMG_3825.jpeg

IMG_3824.jpeg

• Sviđa mi se 4

Bolju, jeftiniju, a neretko i stručniju uslugu servisa često možeš dobiti po manjim mestima. Problem ostaje za delove i rešavanje garancije, jer opet zavise od uvoznika.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 2 postova

Da. U pravu si.

Ali ja u Užicu ne znam ko se bavi time. Do duše nisam se mnogo ni raspitivao! Računam da imam vremena da saznam za neki servis, dok sam u garanciji. Za ove neke što sam čuo... malo ih bije glas. Rade neke stvari... grešku na motoru(lampica) izoliraju sa izolir trakom i još tako neke stvari i naplate fino.  Jbg...

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z 750

kako doci do akumulatora koji se ispraznio?

plasim se da neme plastike ne slomim, pa ukoliko neko zna proceduru bio bih zahvalan

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Koliko se sećam pristupa se skidanjem plastične "kade" ispod sedišta, nema žabica samo šrafovi

• Sviđa mi se 1

@kanzel има две жабице, у предњем делу  товарног простора,притисни танким одвртачем, скини поклопац и доступан ти је, причвршћен је гуменим “држачем” кључ 10 за шрафове на клемама.

Promenio član bracabgd
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z 750
6 hours ago, bracabgd said:

@kanzel има две жабице, у предњем делу  товарног простора,притисни танким одвртачем, скини поклопац и доступан ти је, причвршћен је гуменим “држачем” кључ 10 за шрафове на клемама.

hvala

vrlo pristupacno i jednostavno

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja