mitri 1847 Napisano Septembar 11, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih informacija o ovom skupu ? Hoce li se odrzati ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nacuo da ce se odrzati u cast poslednjeg oprostaja od naseg velikog druga i brata Pece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2768 Napisano Septembar 12, 2006 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sigurno 15,16,17...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 13, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :twisted: zasto otvarate nekoliko tema o ovome..... OBRATITE PAZNJU VISE jebote pa niste retardirani klinci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 13, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan -------------------------------------------------------------------------------- zasto otvarate nekoliko tema o ovome..... OBRATITE PAZNJU VISE jebote pa niste retardirani klinci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aloo, sestro!!! smanji malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 13, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ma ok ok pretera ga i ja al brate kad god je neki skup ima po 2-3 teme otvorene.... vodite malo racuna o tome mooooolèim vas :oops: :oops: :oops: a sorrry preterala jesam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 13, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan U obadve teme, koje sam ja pronasao, ne pise nista odredjeno. Samo datumi i Ada Huja. Mozda da neko otvori trecu temu pa da napise nesto odredjenije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2768 Napisano Septembar 14, 2006 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan cetvrtak vece blizu zivim ada huje svratio vidim postavljaju polako ,nadam se bice sve spremno za petak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Septembar 14, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Ada huja , jer to bese na karaburmi . Gde je tacno ako ko zna . Odakle je ulaz i malo blize objasnjenje kako doci donde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 14, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ada huja ' date=' jer to bese na karaburmi . Gde je tacno ako ko zna . Odakle je ulaz i malo blize objasnjenje kako doci donde.[/quote']Isto i mene zanima. I takodje mi treba informacija kada ce se odigrati stunt show i dali ce ga uopste biti :?: :?: :?: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 15, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ada huja ' date=' jer to bese na karaburmi . Gde je tacno ako ko zna . Odakle je ulaz i malo blize objasnjenje kako doci donde.[/quote']Isto i mene zanima. I takodje mi treba informacija kada ce se odigrati stunt show i dali ce ga uopste biti :?: :?: :?: Evo ovako....idesh Vishnjichkom ulicom...kao prema Tadicu da idesh....ali na jednom semaforu (pre Tadica) bacish pogled u levo i trebalobi da vidish tablu "Kartodrom"...E,tu skrenesh levo i idesh prema Dunavu...odn.Adi ps.ustvari je to put do farike Kartonazza...ali ne mozz da pogreshish!!! Bitno je da izadjesh na shetalishte! pps.nemoj se zbuniti....put je losh...gotovo makadam,prashina Vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...