mihajlovic11 54 Napisano Februar 19, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Večeras je makina stigla kući.....završen i overen ugovor kod notara, ostaje još sutra da se plati porez i preda u SUP za novu saobraćajnu..... Zamolio bih nekoga moderatora ili admina da me uputi u kojem podforumu otvoriti novu temu za Beverly . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5640 Napisano Februar 19, 2024 Drug član, 2514 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ima vec teme za beverly, nisi ti prvi sa bevom na forumu ima i IE i karb teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 19, 2024 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nisam prvi sa Bevkom, ali mislio sam na neki personalizovani deo foruma gde se predstavlja i piše o jednom motoru.... Promenio Februar 19, 2024 član mihajlovic11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Februar 19, 2024 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga ovde Mihajloviću, nije ti ovo Onaj forum Sada si postao pravi bajker, posle toliko godina si došao na moto forum :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 19, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan E jbg , hvala Tomo...... Daleko sam ja od bajkera.......ali rekoh, ajd malo da svratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 21, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ne može biti 2006 jer svi tog godista su IE. Može biti da je 05 sa prvom regom 06 pa je tako zaveden kao da je 06.Evo šta kaže saobraćajna.....2006 godina......tako stoji i u carinskoj deklaraciji iz 2014 godine kada je uvežen iz Italije.Da li se nekako po broju šasije može proveriti godina proizvodnje ?Mislim, nije sada baš nešto da mi je bitno koje je godište skuter, nego kako ono kažu "radoznalost je ubila mačku" Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11385 Napisano Februar 21, 2024 Ne silazi, 2328 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi siguran sta je ,zaviri ispod oklopa.Mislim da je u 2006 jos uvek bilo repova sa karburatorom.Kad sam pre par godina kupovao Beva ,nalazio sam svasta u oglasima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 21, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ima karburator, nije IE.....U carinskoj deklaraciji stoji datum proizvodnje 26.01.2006Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5185 Napisano Februar 21, 2024 Drug član, 3831 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde možeš proveriti. Za ZAPM2850001018041 kažu god proizvodnje 2006. Decoder VIN HU.VINDECODER.PL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 54 Napisano Februar 21, 2024 U prolazu, 63 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno.......Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...