Jump to content

Moto Zajednica

PROFI OKRŠAJ!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ukoliko profesionalni fotograf znaci da se bavish fotografijom za pare, onda sam ja bio sve samo ne skroman i obzirom da sam u sudu kao pripravnik-volonter --- neplaceno, poslao jednu svoju fotku, jer sam se poslednjih godinu i po dana bavio samo fotografijom, i paklenim trudom  i radom se ugurao u 2 magazina, i 2 atletske manifestacije oficijelno, i usput uradio brdo fotki za kojekakve a stiglo i prvih 100$ sa stock sajta Shutterstock.com. i na kraju sprzio jedan solidan zatvarac na aparatu. Na kraju, u oktobru usao u izbor zirija za 12 fotografa za najbolju fotografiju za casopis Nacionalna Geografija.

Mozda nekima nece biti pravo sto se guzim, jer jesam skroman, ali je divno ostvarivati svoje snove :) :) :) Divno.

U sustini za moje akcije samo profesionalci i znaju jer sam od njih privatno kukumavcio 24/7 za opremu i savete.

Inace slikica je solidna, i lepo je ucestvovati. Ako Hellena i moji drugari profi fotografi odluce da nemam pravo ucesca, neka bude tako;)

Mozda nije lose da se ovde nadje i neki mali od palube...Sorry na emociji, al` sam jedva cekao da dodje trenutak da se guzim ;D  Ovoga puta , učešća radi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Opa Endurac, ti si sada znaci profi  8)

A zato ti neces da saljes fotke na ove "smrtnicke" konkurse??  :P

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Vama čovek ne može ništa da da, da se razonodite, da se družite, a da od toga ne napravite prepirku i klanje, sramota...

Gledate jedni drugima da iskopate svaku manu, da svaku reč poklopite svojom...Pa pobogu ljudi ovaj forum ne služi tome! Uopšte mi se ne sviđa kuda sve ovo ide. Pre dve godine sam čitala svaku temu, svi smo se sa poštovanjem odnosili jedni prema drugima, družili se, vozili se, a sad sam se povukla u jednu pod temu nadajući se da neću, bar na tom mestu, čitati prepirke  i vredjanja, a vidim da je to počelo da se praktikuje. Budite bre ljudi, ajde da se igramo i zabavimo, ali sve to sa poštovanjem jednih prema drugima.

Sutra kačim fotografije, ko je poslao - poslao je.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

GDE JE CRNAMRLJA, GDE JE GREMLIN, COPE, GDE SU OSTALI?

Pa ja sto puta rekoh da od naseg foruma ne treba praviti profi foto forum i nonstopna takmicenja nego pustiti ljude da slikaju i prepiru se, kao sto je to u temama panning, kako da se sto bolje uslika i macro, kao i life fotografija... i tako svako ponesto nauci... ;)

A uvek ce neko imati drugojacije misljenje, i to je sasvim ok, i oko toga ne bi trebalo da se bilo ko uzbudjuje.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Iskljuci osigurac na kvarno, pa kad ga on ukljuci/zameni ti odma` kreni sa uploud-om. Pre toga mu spremi

jedan lep sendvic i bas u pravom trenutku mu ponudi za svaki slucaj da tebe ne pojede.  ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja