Dejan SD 67 Napisano Februar 11, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Zanima me ima li neko iskustva sa ovim čizmama ,odnosno brendom. Razmišljam o ovom modelu : https://www.xmoto.rs/cizme-kore-touring-mid-2-0-flex-mesh/proizvod/12828 Hteo sam i slicne modekine ali nema moj broj u motobajku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 263 Napisano Februar 12, 2024 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje gledam nesto slicno da kupim. Koliko su takve cizme neudobne za hodanje, izgleda mi tvrd djon samo za voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 67 Napisano Mart 29, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju narucio ove moto cizme i posle vise od tri nedelje nisam dobio nikakvu potvrdu ili obavestenje o vremenu isporuke. Kupih LS2 goby cizme u motobikeshop-y. Deluju malo kruto za hodanje ,ali cenim da ce se razgaziti pa da ce biti ok. Videcemo kad se malo provozaju i prosetaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...