Kowalski 362 Napisano Februar 8 (promenjeno) Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan POZIVI ISKLJUČIVO od 13-20h. KIA Pro Ceed1.6 DSL EX SPORT PACK Da ne bi ovde pisao mnogo ,pogledajte oglas i sve će vam biti jasno Za sva ? sam raspoložen da odgovorim a i transparentan sam za svaki korektan dogovor oko svega. Cena za člana foruma može biti korigovana uz prethodni dogovor oko svega... Kia pro_cee`d 1.6 CRDi WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kia pro_cee`d 1.6 CRDi, 2011. godište, Hečbek, Dizel 1582 cm3, vozilo prešlo 136000 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili Promenio Februar 9 član Kowalski Promena teksta.. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 10 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čujemo se sutra, ja baš nešto ovako tražim.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 11 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prelep auto i domaćinski održavan. Srećna prodaja. p. s. Eksterijer=spoljašnjost Enterijer=unutrašnjost 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Februar 11 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolezi na primećenoj grešci...Ispravljeno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Mart 8 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Prilika za nekog da dodje do dobrog auta za..... 6000e. (samo za članove zajednice) i ova cena je dok se ne proda auto koji sam nameračio da kupim...i veći je od KIE odaću vam tajnu da možete da spavate...Citroen DS4 Citroen DS4 1.6 HDI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Citroen DS4 1.6 HDI, 2015. godište, Hečbek, Dizel 1560 cm3, vozilo prešlo 160500 km, Kragujevac. Putnička vozila - Polovni Automobili Pozivi molim u vremenu koje je navedeno u oglasu...HVALA unapred Kia pro_cee`d 1.6 CRDi WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kia pro_cee`d 1.6 CRDi, 2011. godište, Hečbek, Dizel 1587 cm3, vozilo prešlo 137000 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili ps: uz Kiu idu i 4 M+S gume(odlične)na metalnim felnama sa ratkapnama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Mart 9 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mali off ... Vozih se jednom pozadi u ovom DS4, ko pati od klaustrofobije neka ne ulazi iza Ne otvaraju se prozori 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Mart 9 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Boris_LION said: Mali off ... Vozih se jednom pozadi u ovom DS4, ko pati od klaustrofobije neka ne ulazi iza Ne otvaraju se prozori Bar će imati vrata u odnosu na Kiu Kia je super ponuda, da ima 4 vrata otisla bi odavno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Mart 9 (promenjeno) Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Baš zbog toga sam je i TARGETIRAO(5 vrata a izglada kao sa 3)a ja preferiram samo atomobile sa 3 vrata,a i ima svu dodatnu opremu koja meni čini vožnju udobnijom i lakšom... Naravno i DS4 je veći auto od KIE pa mi i to odgovara ,a nije ni SUV a ni Džip... Još kad se ispostavi da je Estetski,limariski,motorno i enterijerski u vrhunskom stanju onda je to BINGO za mene...naravno ako se proda KIA(koja ko bude došao da je ispazari )moći će samo da vikne "BINGO".........jer znam šta prodajem i u kakvom je stanju moj auto. Ko joj bude našao manu,ali STVARNO manu(ali stvarno manu a ne neku po onom ...gle imaš malu ogrebotinu tu dole na sajtni ili nadje neku bizarnu glupost kao manu) dobija je GRATIS.... ps: nikad se ne kladim ako nisam 100% siguran da dobijam Promenio Mart 9 član Kowalski 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Mart 9 (promenjeno) Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Boris_LION je napisao: Mali off ... Vozih se jednom pozadi u ovom DS4, ko pati od klaustrofobije neka ne ulazi iza Ne otvaraju se prozori To znači ko mi udje u KIE (3 vrata )treba odma da mre od klaustrofobije ??? Veruj mi na reč,vozio dosta ljudi koji imaju problem i sa tom boljkom i .......... SVI IZAŠLI ŽIVI !!! Promenio Mart 9 član Kowalski 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...