lord_oblivion 1392 Napisano April 27, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zaboravio. Odustao sam od bilokakve obrtaljke Samo vi nastavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan .... Što se 'fališ? ;D Imam ga i ja ;D....a taj ugao je u stvari ugao platina a ne ugao paljenja,ipak vrlo koristan instrument!!!(bar moj to pokazuje). M Da, super stvar da se proveri i fino podesi zazor platina (posrednim putem naravno), mnogo preciznije nego stati posle podesavanja zazora "spijunom".... Ne znam dali svi Jawini mehanicki obrtomeri to rade ili je samo moj bio takav, ali od njega nije bilo mnogo vajde u toku voznje. Kazaljka je skakala na sve strane kada bi nisao na neku rupu/neravninu na putu. Inace je lepo radio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ....,alatka kune kad je prodaš ;D... Dobro receno, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 27, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni ispravni i satovi i sajle. Puzevi otisli...a imam i njih nove...samo...sta ce mi...za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5067 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga, podizem matoru temu, ali me interesuje mogu li da urgadim obrtomer na motor koji fabricki nema ni predvidjenu instalaciju za to(bar ja ne znam da ima) Negde sam gledao da ima obrtomer koji dobija `informacije` tako sto mu se kabal obmota oko svecice i tako prepoznaje kad svecica opaljuje i to pretvara u RPM.Inace to mi treba za cetvorotaktni jednocilindricni motor(sachs x-road) na svim motorima imam obrtomer jedino ovde nemam pa mi malo nedostaje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne oko svećice nego oko vn kabla za istu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam obrtaljka za regala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Mart 6, 2014 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja nesto gledao ovih dana za obrtaljku neku ali za moped i nije lako naci, ima ovih kineskih za male pare i ne izgledaju lose ali nema za 2 cilindra, svu su 4 ili kombinacija 4,6 i 8. Neko nasao nesto ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Mart 8, 2014 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nesto bas zablenuo ovih dana da po netu nadjem neki obrtomer za Viraga ali em ih nema generalno em jos za 2 cylindra je naci bas .... Jel mozda zna neko gde ima ili ostaje da se neko zezne pa donese na buvljak!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...