Jump to content

Moto Zajednica

Elektronski obrtomeri

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 184 postova
  • Motocikl: Gold Wing 1000

....

Što se 'fališ?  ;D Imam ga i ja  ;D....a taj ugao je u stvari ugao platina a ne ugao paljenja,ipak vrlo koristan instrument!!!(bar moj to pokazuje).

M

Da, super stvar da se proveri i fino podesi zazor platina (posrednim putem naravno), mnogo preciznije nego stati posle podesavanja zazora "spijunom"....

Ne znam dali svi Jawini mehanicki obrtomeri to rade ili je samo moj bio takav, ali od njega nije bilo mnogo vajde u toku voznje. Kazaljka je skakala na sve strane kada bi nisao na neku rupu/neravninu na putu. Inace je lepo radio ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1895 postova

Jebiga, podizem matoru temu, ali me interesuje mogu li da urgadim obrtomer na motor koji fabricki nema ni predvidjenu instalaciju za to(bar ja ne znam da ima)

Negde sam gledao da ima obrtomer koji dobija `informacije` tako sto mu se kabal obmota oko svecice i tako prepoznaje kad svecica opaljuje i to pretvara u RPM.Inace to mi treba za cetvorotaktni jednocilindricni motor(sachs x-road) na svim motorima imam obrtomer jedino ovde nemam pa mi malo nedostaje :-)

• Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova
  • Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350

Pozdrav svima,

Ja nesto gledao ovih dana za obrtaljku neku ali za moped i nije lako naci, ima ovih kineskih za male pare i ne izgledaju lose ali nema za 2 cilindra, svu su 4 ili kombinacija 4,6 i 8.

Neko nasao nesto ok?

• Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova
  • Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350

Ja se nesto bas zablenuo ovih dana da po netu nadjem neki obrtomer za Viraga ali em ih nema generalno em jos za 2 cylindra je naci bas ....

Jel mozda zna neko gde ima ili ostaje da se neko zezne pa donese na buvljak!?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja