acim 766 Napisano Januar 27, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Težina 1.9 kg, dodaje oko 6KS, cena oko 300€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dali imas powercomannder za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 28, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajem ja to , samo mi se dopao pa rekoh da prenesem na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan cisto sumnjam da mu top moze dati 6 konja,mislim da top motoru moze najvise da da 3 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 29, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan cisto sumnjam da mu top moze dati 6 konja,mislim da top motoru moze najvise da da 3 konja Novi motori ispunjavaju sve strože ekološke norme, tako da ništa više nije za čuđenje. Ne tvrdim da je gore navedeni podatak tačan, samo kažem da je sve moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio akrapa ja sam kupio akrapa(full evolutiom)ja se ne sekiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...