Marrez 0 Napisano Februar 7, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Tomos APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima na forumu, ja sam nov ovde... Imam problem sa apn 4, nece da upali... Da objasnim. Morao sam da skinem plocu paljenja, nisam nista dirao po njoj. Vratio sam je nazad, ali motor nije hteo da upali. Zavrteo sam je malo nalevo i tad je palio. Na leru radi normalno, kada se doda gas puca u predelu cilindra. Skinem cilindar, zamenim karike (klilp L 40mm), sve vratim kako je bilo. Probam da upalim, nece. Cak nece ni da zadimi na auspuhu. Ima dobar dovod goriva (bing 12), nije nista zapuseno, svecica ima varnicu. Paljenje 1250. U cemu je problem? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Februar 7, 2024 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan To sto si naveo na pocetku i jeste problem. Pomijeranje ploce po principu 'ofrlje' te nece dovesti do pravilnog rada motora. Mozda upali ali da ide kako treba slaba vajda. Moraces to sve fino nastelovati. Procitaj ovu temu: Ploča paljenja i paljenje ?! WWW.TOMOS-RIDERS.COM Ploča paljenja i paljenje ?! Nisam sve procitao ali koliko na blic vidjeh objasnjeno je stelovanje. Ako ti sta nije jasno koristi se pretragom, na tom forumu ima bezbroj tema i objasnjenja principa stelovanja platina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marrez 0 Napisano Februar 7, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Tomos APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam boky, u pocetku je hteo da upali ali puca u cilindru pri vecim obrtajima. Sada nece ni da zadimi a kamoli da upali haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...