Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup Smederevo 24.,25. i 26.04.2009

Recommended Posts

• U prolazu, 99 postova

pozdrav svima,nisam bio na skupu,bio sam zbog posla, u kotoru.

tako da necu da komentarisem organizaciju,skupa

ali mi nije jasno da uz sve ove kritike,niste pomenuli da je bila i humaintarna akcija

da se bilo u poseti .decjoj ustanovi SUNCE (deca poremecena u razvoju)

pa da se od tih istih ulaznica koje su bile skupe,a 2008 je bila ta cena na svakom skupu

kupili paketici majice i posvetilo  neko vreme toj deci.

sramota je da se kritike svode na jednog prodavca koji jeste ili nije bio zadovoljan,

verovatno je bilo propusta,i bice ih na svakom skupu,

POZDRAV M.K ULICNOM BORCU,I SVETI

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Bio sam u Smederevu i sreo dosta poznanika, a i upoznao se sa dosta novih poznanika.

Skup je bio masovno posecen, muzika dosta dobra, kao i ozvucenje.

Mesto za skup dobro za postavljanje satora i moze da primi dosta ljudi.

Meni nisu smetali ljudi na ulazu, cak su mi i bili interesantni i zabavni.

Zamerka je sto je ulaz maksimalno suzen, stvarale su se velike kolone i guzva, pa se trebalo provlaciti (bukvalno) prilikom izlaska i ulaska u kamp do (ili od) glavnog puta.

Nisam probao ni pasulj, ni corbu ni pecenje.

Cena piva od 80 dinara za pivo, za mene je OK, ali isto toliko je i mineralna voda Knjaz od 0,5l ???

Sada nadjoh program skupa, a ja sto nisam video, sam oznacio crvenim slovima u programu.

Sve u svemu skup koji cu opet posetiti, ako budem mogao.

PROGRAM MOTO SKUPA 2009. LOKACIJA TVRDJAVA GRAD SMEDEREVO

24.04.2009. petak

- od 12.00h - docek i smestaj bajker u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom

- oko 19.00h - vecera..... spremamo tradicionalno pasulj, riblju i govedju corbu iz kotlica.- druzenje i svirka do jutra uz domace rock grupe

25.04.2009. subota

-od 08.00h - docek bajkera i smestanje u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom.

-oko 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu

-oko 12.00h- postavljane bika na razanj za svecani rucak posle defilea.

-od 12.00h-pocetak svirke...rock grupe na smenu

-u 13.30- početak bajkerskih igara ( povlačenje konopca...obaranje ruke....brzo ispijanje piva...)

-u 15.30- podela nagrada

-16h-17h defile ulicama grada. Apelujemo već sad i ovim putem na sve učesnike defilea da tokom defilea koriste svoje kacige shodno tome da se moto skup održava pod motom '' SA KACIGOM JE BEZBEDNIJE'' kao dobar primer mladim bajkerima, deci i prolaznicima.....Tokom defilea  planirana je poseta ustanovi ''SUNCE'' gde ce biti podeljeni paketici deci sa smetnjama u razvoju.....

-oko 17.00 h povratak u kamp i besplatan rucak za goste (vo sa raznja)-18.00h nastavak igara - lutrija

-19.00h vecera...nastavak svirke i druzenja...

-00.00h. iznenadjenje veceri...gogo plesacice

26.04.2009. nedjelja

-u 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu

-u 10.00h ispracaj gostiju

DOBRO NAM DOSLI U ZDRAVLJU SE SRELI I LEPO PROVELI U SMEDEREVU   

• U prolazu, 0 postova

Ova mi se najvise svidja! :) U prilogu spreda.

Sve pohvale za Rockhead!!!

haha lici ko da je vasa a ne nasa hahaha

hvala za druzenje  ;D

uvece cu postaviti jos par slika

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Ma sta me briga sto se biju,nek oci povade samo mene nemo da diraju,a sto se tice klope,nisam ni ocekivao da cu dobiti nesto fraj.Bar nije bilo skupo.Pljeska 100 din.Jedino mi zao tih ljudi kojima je nesto obecano pa ih posle izradili.Ako se kaze fraj onda fraj ako kazu 100e onda 100 a ne 150.Covek potego ko zna otkuda da zaradi neku crkavicu a onda mesto 3.000, pa nije uredu! Zamislite da je ulaz umesto 400 konti bio 800 ili 1.000 zar ne bi bili ljuti!

A lokacija-Uuuuuuuuuuuuuuuu!

;DDo neba!

• U prolazu, 51 postova

24.04.2009. petak

- od 12.00h - docek i smestaj bajker u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom

- oko 19.00h - vecera..... spremamo tradicionalno pasulj, riblju i govedju corbu iz kotlica.- druzenje i svirka do jutra uz domace rock grupe

25.04.2009. subota

-od 08.00h - docek bajkera i smestanje u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom.

-u 13.30- početak bajkerskih igara ( povlačenje konopca...obaranje ruke....brzo ispijanje piva...)

-u 15.30- podela nagrada

-16h-17h defile ulicama grada. Apelujemo već sad i ovim putem na sve učesnike defilea da tokom defilea koriste svoje kacige shodno tome da se moto skup održava pod motom '' SA KACIGOM JE BEZBEDNIJE'' kao dobar primer mladim bajkerima, deci i prolaznicima.....Tokom defilea  planirana je poseta ustanovi ''SUNCE'' gde ce biti podeljeni paketici deci sa smetnjama u razvoju.....

-oko 17.00 h povratak u kamp i besplatan rucak za goste (vo sa raznja)-18.00h nastavak igara - lutrija

26.04.2009. nedjelja

znaci nit sam vid'o rakije ni soka ni kafe, a kamoli pasulja, riblje i govedje corbe kad sam stigao u petak oko pola 8 uvece, samo sam dao 400 kinti za ulaz momku koji je teska srca vrsio tu duznost, nit ujutru u subotu posle one kise, oko pola 9 - 9h neko da saceka pokisle bajkere na ulazu, nit vola na raznju za dz (jeste bila riblja corba, kad sam vec platio meso)...

pazite malo sta pisete u uvodnim postovima Smederevci...

inace, mesto mnogo dobro, muzika sasvim O.k., cene korektne.

Sve u svemu, sledeci put ne citam prazna obecanja nego u se i u svoje kljuse...

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Lokacija je bila carska. Organizacija ne dobra (da ne kazem losa) al nisam ni ocekivao nista bolje, ko ce bre svim bajkerima koji stizu da da rakiju i kafu. Mada  vecera u petak je mogla da bude, posto je rostilj bio poprilicno  los. Cene skroz OK.

• Svrati ponekad, 137 postova
  • Motocikl: Hayabusa

24.04.2009. petak

25.04.2009. subota

-u 15.30- podela nagrada

26.04.2009. nedjelja

znaci nit sam vid'o rakije ni soka ni kafe, a kamoli pasulja, riblje i govedje corbe kad sam stigao u petak oko pola 8 uvece, samo sam dao 400 kinti za ulaz momku koji je teska srca vrsio tu duznost, nit ujutru u subotu posle one kise, oko pola 9 - 9h neko da saceka pokisle bajkere na ulazu, nit vola na raznju za dz (jeste bila riblja corba, kad sam vec platio meso)...

pazite malo sta pisete u uvodnim postovima Smederevci...

inace, mesto mnogo dobro, muzika sasvim O.k., cene korektne.

Sve u svemu, sledeci put ne citam prazna obecanja nego u se i u svoje kljuse...

Nemoj da kritikujete uzece vam organiztori za zlo! Eno na drugom sajtu izgibose kako nije bilo propusta i kako je u redu sto su rekli coveku za dz a posle mu oteli 1500din. Ne znam da li bi njima bilo ok da ih zvanicno pozovu na skup za recimo 200 dinara ulaz a onda te otkinu sa 1000 dinara jer ti nisi shvatio kako treba.

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Moj drugar i komsija, je jos pre mesec dana odlucio da ide u Smederevo na motoskup, zadnjih mesec dana je malo sredjivao masinu, doterao je i u petak je dosao dan da krene. Krenuo je u jutarnjim casovim, prvo za Pancevo kod rodjaka, gde je spavao, pa u subotu produzio kod rodjaka za Smederevo, i sa njima je bio na moto susretu. U nedelju poslepodne se vratio za Sombor.

Pocetak putovanja, negde u blizini Odzaka

tz23kgwgvi0sl89s2av1.jpg

Vec je u blizini Novog Sada

ll9nx35f0yly327i57g.jpg

Ulazak u Novi Sad

ci36w98mh9uvkgaak8bg.jpg

U Novom Sadu se nalazi sa drugom, malo je popricao sa njim, slikao i produzio za Pancevo, to je bilo oko 12h

5zb83kimgl9psx93pdp.jpg

Slike uz put

wbalzwpt897u3myqaf.jpg

dsc020311.jpg

zvs3rvtgepypv3k8e7.jpg

Konacno Pancevo, negde oko 16:30h

6vog45ntwunygl497ua.jpg

Sutra produzava ka cilju i Smederevu, kula u Smederevu

efyp01oxsbhbwomu6hds.jpg

Moto susret

mvyr1wty15irss70cipd.jpg

ldjzmwbl3xu2gfp8ebu6.jpg

xv16r3zgwjsw4dfee5t.jpg

xo7z1rwlqwrgehf3yv6o.jpg

85thqo3ri8lmzek7qwn.jpg

Od ovna ostala samo glava :(

9nrn6q6by9tkaig9yd36.jpg

Defile

ls4n464w89x8rffo6.jpg

Nedelja, i kuci je isao preko Zrenjanina

dsc022340.jpg

dsc022420.jpg

dsc023020.jpg

Slike i mini-putopis sam postavio jer me je on zamolio. Cestitao sam mu na ovolikoj voznji, stvarno treba biti hrabar tomosom krenuti na ovakav put, i jos sam. Sve pohvale za Deju !

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

Slike i mini-putopis sam postavio jer me je on zamolio. Cestitao sam mu na ovolikoj voznji, stvarno treba biti hrabar tomosom krenuti na ovakav put, i jos sam. Sve pohvale za Deju !

Ovo je OFF od teme ali Dejo stvarno svaka cast.

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Moj drugar i komsija, je jos pre mesec dana odlucio da ide u Smederevo na motoskup, zadnjih mesec dana je malo sredjivao masinu,

Sve pohvale za Deju !

Ma APN je "zakon". Kao da je dizelas. Ako krene on i stize na cilj.

Bravo za mojeg imenjaka ;)

• Svrati ponekad, 139 postova

da...tomos je USTAV!!!...ja sam sa ATX-om iz Zajecara dosao u Smederevo...........evo slika...presao sam za dva dana 2x200km po jebeno najgorem putu an planeti kroz Homoljske planine.,..zajecar-Bor-zagubica-krepoljin-petrovac na mlavi-pozarevac-smederevo i nazad...

PRVA STAJANKA POSLE 50KM NA BORSKOM JEZERU

HPIM4566.jpg

HPIM4565.jpg

HPIM4638.jpg

HPIM4624.jpg

HPIM4622.jpg

HPIM4616.jpg

HPIM4613.jpg

HPIM4607.jpg

HPIM4603.jpg

HPIM4599.jpg

JA NA BOGU MOTORNIH WOZILA  BMW-R80

HPIM4596.jpg

HPIM4586.jpg

HPIM4585.jpg

HPIM4595.jpg

HPIM4594.jpg

HPIM4577-1.jpg

• U prolazu, 16 postova

Bila je jedna cesma,ali voda nije bas za pice...smrdela je neopisivo na jaja.

Niko ovde nista nije slagao,a s'obzirom da je vecina nas nezadovoljna,Smederevci ce opet na crnu listu moto skupova..

Ja sam bio pre dve godine na skupu u Smederevu sa pasenogom.

Imao sam plan da ostanem par dana, ali  sam se predomislio vrlo brzo i otisli smo dalje.

Smrdljiva voda. o kako smo se nasmejali kad nam je tamo neki domaci rekao da je ista lekovita.....pa to samo kod nas  na Balkanu moze da prodje, da sve sto smrdi bude lekovito.

Smrdelo je u tom Smederevu i sve drugo, vrlo je nehigijenski bio ceo kamp a i smeca je bilo na sve strane. Koliko vidim iz vasih postova nista se nije popravilo za sve ove dve godine.

• U prolazu, 17 postova

Javi se Grujo sledeći put kad budeš rešio da dodješ na motoskup ili žurku u Smederevo da ti obezbedim hotel sa izolacijom da ti ne bude hladno i da ne čuješ grmljavu motora i da ne osećaš smrad iz grada i od vode. Taj  "smrad"  iz vode koji si osetio je od sumpora,a voda koja vekovima teče iz te česme je sa 600 metara dubine i vrlo je lekovita za bubrege i još neke organe. Inače,najlakše je biti stalni gost i davati milion kritika na račun domaćina....

• U prolazu, 16 postova

Pa nisam ja tako svilen da mi treba neki tako dobro izolovan hotel.

Zasto odmah karikiras i pokusavas da moju izjavu svedes na zajedljiv komentar.

Nisam perfekcionista ali nisam ni klosar pa da mogu spavati na djubristu i da  moram svaki cas da gazim po fekalijama i da pijem smrdljivu vodu koja se mesa sa kanalizacijom a toaleti da vam budu poput slika strave i uzasa.

To je osnovno  civilizacijsko dostignuce koje se zove elementarna higijena, znaci da kad se nesto organizuje mora se obezbediti ono osnovno sto se podrazumeva da ljudi sa skupa odu u pribliznom stanju kao sto su i dosli.

Zar treba da dodjem kuci sa nekim hepatitisom ili crevnom infekcijom zbog vase nebrige.

Kod  vas koliko vidim se to ponavlja iz godine u godinu i nista niste ucinili po tom pitanju.

Menjate samo pricu i pozivate u goste a organizacija vam je ocajna i dalje.

Cudi me da vam gradska vlast tolerise takve propuste kad  vam je ocigledno organizacija totalno haoticna i da nju vode totalno prevazidjeni ljudi koji jos zive u srednjem veku i koji tvrdoglavo istrajavaju u nebrizi i haosu.

Osvestite se (ili otreznite) ako ne mozete sami  pitajte druge koji su uspesniji i organizovaniji,potrazite pomoc od tih klubova.

Nije mi jasno kako dobijate uopste te termine za skup i ko vam ih daje kad je ocigledno da iz godine u godinu imate sve vise i vise propusta.

Organizacija skupa je ozbiljan posao i tu ne bi trebalo biti mesta za amatere.

Ako niste u stanju to da uradite sopstvenim snagama za jednu sezonu, napravite pauzu udruzite se sa jos nekikm klubom sacekajte koju godinu ili dve  i zrtvujte taj profit koji vas ocito jedino i zanima pa se pobrinite da napravite nesto sto ce biti iole pristojno.

Pogledajte malo kako to rade pravi klubovi , imate pozitivne primere u Istocnom Sarajevu ili malo dalje u komsiluku recimo Umag od njih se da mnogo toga nauciti.

• U prolazu, 16 postova

Ako  budes dolazio u Svajcarsku obavezno poseti usce zenevskog jezera u Ronu .

Svakog neparnog vikenda ja sa svojim  prijateljima tamo pravim  celodnevne tulume.

Znaci od prepodnevnih sati krece tulum koji zavrsavamo oko ponoci.Imamo kompletnu infrastrukturu i sve sto je potrebno za kvaltetan i osmisljen skup, pocev od ozvucenja i benda koji  cine nasi frendovi pa do kompletnog pribora za jelo.U celoj Romandiji slovimo za najorganizovanije po pitanju okupljanja.

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Dobro ako slovite za najnaj posalji neke slike da vidimo kako i to izgleda!

A sto se tice Smedereva,poprilicno je bilo propusta ali je daleko od elementarne katasrofe kako si naveo ???

Mene licno najvise nervira sto ne prihvataju cak ni dobronamerne kritike koje su sami potvrdili da postoje.NPR.ispala oko WC-a.

Ispalili nas potrudicemo se da dogodine bolje organizujemo i gotovo,a ne ma to nema veze j...WC

A od klope za DZ jedino je ono zmijce bio na meniju i to bez lepinja koje su nestale.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja