Gordak985 2461 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kum moj prodaje, auto je stvarno odličan, i moj kum je baš zaljubljenik u kola i na održavanju se nikad nije štedelo kod njega. Zaigralo mu srce za Type-R Civicom pa ovo prodaje. I vozio se u i vozio ga, odličan auto iskrena preporula. Ja sam se nadao da će ga zadržati još dve tri godine pa da dočeka mene ali ja sam za sad financijski daleko od ove priče. Ko ovako nešto traži, teško da će naći bolje kod nas. Opel Insignia 2.0 CDTI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Opel Insignia 2.0 CDTI, 2015. godište, Karavan, Dizel 1956 cm3, vozilo prešlo 217500 km, Barajevo. Putnička vozila - Polovni Automobili Ako je promašena tema, izvinjavam se, brišite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 221 Napisano Januar 30, 2024 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Auto je vrhunski !!! Kum je imao istu bjelu, karavanka sem sjedista identicna. Uzivanje je voziti ga, 130-180 ne osjeca, adaptivni tempomat odlicno radi, sam koci ma ludilo. Mislim da je ovde problem samo cijena, kum je svoju prije 4-6 mjeseci prodao za 8300, stvarno odrzavana i perfektna. I to je prodavao 3-4 mjeseca, prvi koji je dosao je kupio. Sretna prodaja u svakom slucaju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Februar 4, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O ceni ne mogu ništa pametno da kažem, s obzirom na godište, opremu i klasu automobila, kad vidim šta drugi oglašavaju i po kojim cenama... Verovatno ću ja na proleće da prodajem Alfu, ali koju cenu da stavim, nisam pametan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Februar 4, 2024 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Alfa kazes? Ajde kada si već spomenuo, daj neki detalj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alfa kazes? Ajde kada si već spomenuo, daj neki detalj.Nisam ni video da si pisao, okačio sam ovde oglas. Mada je maltene već prodata.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Februar 11, 2024 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem . Video sam oglas, lep auto nema sta. Sve je na svom mestu. Ja imam 156 '04, izvozim je već 8 godina bez problema. Ipak bi uzeo nesto malo mladje. Da je 2010-o godište, vec bi bila kod mene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...