Boris_LION 1403 Napisano Januar 30 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Eto ako nekog zanima možda, imam svašta od tompusa, cigarilosa, humidora ... Da ne trujem ovde, može na Instagramu : opremazatompuse ili inbox Ako je neprikladno može brisanje naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li kožnu futrolu za Toscanelo ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Januar 31 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Toscano Classico? Ako imaš i ako se cigare nisu rasušile, kupio bih 10 pakovanja. Izvini za komentar, ali često mi se dešavalo da budu rasušene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Januar 31 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, badzabajker said: Imaš li kožnu futrolu za Toscanelo ? Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Imao sam jednu Kubansku, nije bila za prodaju, potrazicu je i saljem ti gratis Posalji mi podatke u inbox 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Januar 31 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, petarjebivetar said: Toscano Classico? Ako imaš i ako se cigare nisu rasušile, kupio bih 10 pakovanja. Izvini za komentar, ali često mi se dešavalo da budu rasušene. Nazalost nemam, samo kubanske, pravi duvan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...