Ipa1 0 Napisano Januar 29, 2024 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Yamaha fzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam motor yamaha fzr 600 radio je sve normalno dovezo ga vozio ga odradio na leru.parkiro doso sutra da upalim da se provozam i nece da upali dao je bio mali znak upalio je sekund nekako cudno bez gasa i krenuo se gasiti to je bio samo moment i onda posle nikako nije davo znaka.pumpa je električna nikako nije radila ono ckckckck nez Jel to do nje nisam skidao svjecice nez vjerovatno su masne nisam vise imo zivaca na guranje.i malo progutao goriva i malo dao avaza ali sekund. Promenio Januar 29, 2024 član Ipa1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Januar 29, 2024 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidi punjenje i zameni akumulator ako je prazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipa1 0 Napisano Januar 30, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Yamaha fzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Arakis je napisao: Vidi punjenje i zameni akumulator ako je prazan Ja sam ga dopunio i odradilo je ckckckck ali nece sam da vergla rastavljao sam pumpu da vidim sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 31, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Potanje je da li si ga dopunio .... Ako su ćelije prespojile, možeš ga puniti dve godine...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...