pinokio 85 Napisano Januar 21 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao ikustva sa ovom poljskom prikolicom? prikolica ima platformu koja se sklapa i moze se postaviti da stoji vertikalno. platforma se takodje spusta pa je penjanje na nju banalno. cena je 1800e Promenio Januar 21 član pinokio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7672 Napisano Januar 21 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan U priči o prikolicama kod nas najvažniji dokument je atest. Generalno vidim da su popularne takve kod kojih se spušta platforma. Jedino što je kvari je cena. Skoro duplo od klasike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Januar 21 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, BaneVuk58 said: U priči o prikolicama kod nas najvažniji dokument je atest. Generalno vidim da su popularne takve kod kojih se spušta platforma. Jedino što je kvari je cena. Skoro duplo od klasike koji bi problem bio sa registracijom ove prikolice? ona ima kompletnu dokumentacij potrebnu za registraciju bilo gde u EU. da li za registraciju kod nas mora da se radi i dodatna sertifikacija? Promenio Januar 21 član pinokio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14090 Napisano Januar 21 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi je uvozio kao polovnu, vec registrovanu preko + posedovao c.o.c. nikakav problem. Ako bi uvozio kao novu ne isplati se ni da je dzabe, uvoznici cifru prvog ispitivanja podele na vise modela koje ce prodavati a pojedinacno nikako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Januar 21 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, bdada said: Ako bi je uvozio kao polovnu, vec registrovanu preko + posedovao c.o.c. nikakav problem. Ako bi uvozio kao novu ne isplati se ni da je dzabe, uvoznici cifru prvog ispitivanja podele na vise modela koje ce prodavati a pojedinacno nikako. ima kod nas da se kupi. 2,5k sa porezom. da li je neko koristio prikolice lorries? zanima me da li ima trzista da se ovakva prikolica iznajmljuje kada mi ne treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7672 Napisano Januar 21 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, pinokio je napisao: koji bi problem bio sa registracijom ove prikolice? ona ima kompletnu dokumentacij potrebnu za registraciju bilo gde u EU. da li za registraciju kod nas mora da se radi i dodatna sertifikacija? Na Zrenjaninskom putu je AMSS koji izdaje potvrdu. Prvo bih sa dokumentacijom otišao kod njih. Oni poseduju katalog inostranih prikolica. Ako mogu da ti izdaju sertifikat daljih prepreka nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Januar 23 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mi pravi muškarci putujemo na svojim motorima. Ne teramo ih na prikolici Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7672 Napisano Januar 24 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nenadbg88 je napisao: Mi pravi muškarci putujemo na svojim motorima. Ne teramo ih na prikolici Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Istina......ali pametni teraju na prikolici 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6146 Napisano Januar 24 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vec zamisljam: Zena, deca, letovanje… Lefkada, Tasos ili slicno…. Ali ti imas prikolicu i mozes da povezes svoj motor i das sebi oduska 1-2 sata svaki dan da napravis krug 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2312 Napisano Januar 24 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @pinokio Odlicna je prikolica ali sto kaze cika Bane, previse para. Za mnogo manje pare mozes kupiti malu koja se kipuje i kojoj se skidaju stranice, pa dodjes na skoro isto. Takodje kupis i ovaj drzac prednjeg tocka i stvar resena. Prosle godine smo uzeli vecu prikolicu, novu (slika dole) na koju mogu da stanu 2 motora, sa stranicama koje se skidaju, koja se kipuje, ima malu rampu za navoz i 2 drzaca za prednji tocak i izasla nas je dosta manje. (mogla je i jeftinije bez stranica) Sto se tize iznajmljivanja, male su to pare za koje mozes da je izdas, samo ce ti neko bzvz razjebati prikolicu. Mi iznajmljujemo samo auto prikolicu. Da vidis na sta lici posle 5 godina a kupljena je nova. Tako da sve na papir pa razmisli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Januar 24 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vec zamisljam: Zena, deca, letovanje… Lefkada, Tasos ili slicno…. Ali ti imas prikolicu i mozes da povezes svoj motor i das sebi oduska 1-2 sata svaki dan da napravis krug Sjećam se ka jučer, Korčula sa trajekta se iskrcava Mitsubishi 3000GT, na prikolici R1 i Yamahin veliki JetSki….Osijek rege na njemu.Čovik zna guštat i gotovoGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Januar 24 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vec zamisljam: Zena, deca, letovanje… Lefkada, Tasos ili slicno…. Ali ti imas prikolicu i mozes da povezes svoj motor i das sebi oduska 1-2 sata svaki dan da napravis krug Sjećam se ka jučer, Korčula sa trajekta se iskrcava Mitsubishi 3000GT, na prikolici R1 i Yamahin veliki JetSki….Osijek rege na njemu.Čovik zna guštat i gotovoGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7672 Napisano Januar 24 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Летујемо сваке године у ЦГ... ХН....па ми је досадило, а и године су ту да пеглам исту туру. Био, видео, пробао. Паметнији ме посаветовали да купим приколицу. Не само да се понесе товар ствари него је и комфорније путовати. Ако се иде са неком екипом па и ђене мене, а овако жена и ја соло....што би се малтретирали Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Januar 24 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, lestra said: @pinokio Odlicna je prikolica ali sto kaze cika Bane, previse para. Za mnogo manje pare mozes kupiti malu koja se kipuje i kojoj se skidaju stranice, pa dodjes na skoro isto. Takodje kupis i ovaj drzac prednjeg tocka i stvar resena. Prosle godine smo uzeli vecu prikolicu, novu (slika dole) na koju mogu da stanu 2 motora, sa stranicama koje se skidaju, koja se kipuje, ima malu rampu za navoz i 2 drzaca za prednji tocak i izasla nas je dosta manje. (mogla je i jeftinije bez stranica) Sto se tize iznajmljivanja, male su to pare za koje mozes da je izdas, samo ce ti neko bzvz razjebati prikolicu. Mi iznajmljujemo samo auto prikolicu. Da vidis na sta lici posle 5 godina a kupljena je nova. Tako da sve na papir pa razmisli. Ja sam razmisljo kao ti. Univerzalana prikolica poput tvoje. Medjutim, tu je i glavni problem, gde je drzati? Ova poljska se sklopi i moze da se prisloni uza zid i zauzima manje od 50cm! Mogu da je drzim u svojoj garazi i i popunice deo koji se ne koristi. Za montazu i demontazu je dovoljno 10s sekundi. Dodatno, kada i otputujem negde, lako je naci negde 50x130cm da se odlozi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Avgust 29 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2024 at 8:42 PM, pinokio said: Ja sam razmisljo kao ti. Univerzalana prikolica poput tvoje. Medjutim, tu je i glavni problem, gde je drzati? Ova poljska se sklopi i moze da se prisloni uza zid i zauzima manje od 50cm! Mogu da je drzim u svojoj garazi i i popunice deo koji se ne koristi. Za montazu i demontazu je dovoljno 10s sekundi. Dodatno, kada i otputujem negde, lako je naci negde 50x130cm da se odlozi. Kupio sam je! Registrovana i spremna za voznju 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Septembar 24 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovu, za iste potrebe ali takođe mi koristi za druge namene. Ta koju si ti kupio sam video u Petrovcu na Mlavi gde sam i kupio moju prikolicu. Čovek je uzeo za dva motora, da li je ista ili model veći to stvarno ne znam. Na modelu koji sam ja uzeo se skidaju sve stranice, prednja može da se obori, blatobrani ostaju na šasiji što je takođe veoma bitno. Tad može da se natovari i kvad ako je većih dimenzija a pritom se i kipuje. @pinokio neka je sa srećom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Septembar 27 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje prikolice. Vrlo je zahvalna za pakovanje na mali prostor. Promenio Septembar 27 član pinokio 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Septembar 28 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, pinokio said: Evo i moje prikolice. Vrlo je zahvalna za pakovanje na mali prostor. koliko kosta? moze neki link,.. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Septembar 28 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan Lorries Archives - Prikolice PRIKOLICE.CO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7672 Napisano Septembar 28 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li ove prikolice od plemenitih metala napravljene SoloRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4401 Napisano Septembar 28 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, pinokio said: Evo i moje prikolice. Vrlo je zahvalna za pakovanje na mali prostor. Kakvog si mi rovca ubacio sad , svestan nisi... Ovo pakovanje mi je bila jedina prepreka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Septembar 28 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Darko Mihajlovic said: Kakvog si mi rovca ubacio sad , svestan nisi... Ovo pakovanje mi je bila jedina prepreka za mene je pakovanje prikolice bio dil brejker. autmobil i prikolica mogu da stanu na jedno parking mesto. to znaci da je moguce otici u bilo koji smestaj i nema dodatnih troskova i komplikacija - gde ostaviti prikolicu. zbog toga i cena ima drugaciji znacaj. btw. napraveljena je zaista vrunski. ima led rasvetu, tubeles gume i tako dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Septembar 30 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je super Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...