Krpa31 72 Napisano Januar 18 U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogućnost da kupim novi motor pa sam gledao nesto i zapali mi za oko QJ SVT 650x i Moto Morini X Cape 650, trenutno vise sam za SVT ali hteo bih da cujem još neka mišljenja. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju teme za oba motora koje su veoma aktivne, preporucujem ti da ih izlistas jer niko nece duplo da pise vec ce te samo uputiti na temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 72 Napisano Januar 19 U prolazu, 28 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam obe teme i u obe teme sam postavio pitanje ali niko ne odgovara pa sam zato opet pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1573 Napisano Januar 19 Drug član, 991 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Glas za Moto Morini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...