Zlatko LA 2853 Napisano pre 20 sati Drug član, 1282 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Porucujem jedno po jedno za zamenu, danas pripremim sve, skinem maske, rezervoar. Skinem dzekove sa kucista filtera vazduha da vidim kako ide, ajd reko da okrenem krug jer je lepo vreme ja u brzini ne vratim lepo dzek map senzora (to sam primetio kasnijom proverom da je otpusten). Upalim motor i stoji check engine, sad je tu kojstantno a ja ne primecujem da motor ima neki problem. Da li postoji mogucnost da se lampica obrise bez TuneEcu-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 90 Napisano pre 20 sati U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Zlatko LA said: Porucujem jedno po jedno za zamenu, danas pripremim sve, skinem maske, rezervoar. Skinem dzekove sa kucista filtera vazduha da vidim kako ide, ajd reko da okrenem krug jer je lepo vreme ja u brzini ne vratim lepo dzek map senzora (to sam primetio kasnijom proverom da je otpusten). Upalim motor i stoji check engine, sad je tu kojstantno a ja ne primecujem da motor ima neki problem. Da li postoji mogucnost da se lampica obrise bez TuneEcu-a? Ako si vratio nazad posle kako treba, trebalo bi kad ga upalis i krenes da vozis da iskljuci sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2853 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Drug član, 1282 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Citam strane forume, mozda je potrebno kako oni to zovu ‘3 cycles of the engine’. Startovati na hladno do radne temperature i pustiti da se ohladi skroz, to je jedan krug. Najvise se iznerviram kad sam sebi stvorim problem kao sada. Promenio pre 20 sati član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 90 Napisano pre 20 sati U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Zlatko LA said: Citam strane forume, mozda je potrebno kako oni to zovu ‘3 cycles of the engine’. Startovati na hladno do radne temperature i pustiti da se ohladi skroz, to je jedan krug. Kada se steluju klapne gasa sve jedno kuciste filtera vazduha se skida i posto motor mora biti upaljan pojavi se check lapica. Kada se sve montira nazad.Kada krenes da vozis trebalo bi sam da isljuci. Da li si ga provozao posle kad si vratio dzek ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 90 Napisano pre 20 sati (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni posle voznje je iskljucio. Mozes probati i sa "3 cycles of the engine". A moze i da se iskljuci putem TuneEcu-a. Promenio pre 20 sati član Aspi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2853 Napisano pre 20 sati Drug član, 1282 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam ga vrlo malo, ne vise od kilometar-dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 90 Napisano pre 20 sati (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Zlatko LA said: Provozao sam ga vrlo malo, ne vise od kilometar-dva. Probaj ovako, upalis ga i ne pipas nista dok 3 puta ne odradi vetilator hladnjaka.Kad se vetilator ugasi 3 put onda ugasis motor.Kad ga upalis sledeci put trebalo bi da check lampa nestane. Opet kazem ako je sve vraceno kako treba. Promenio pre 20 sati član Aspi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2853 Napisano pre 20 sati Drug član, 1282 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Vec sutra cu to odraditi. Svakako javljam rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1169 Napisano pre 7 sati MK Obrenovac, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ti da raskacis akumulator na 10 - 15 minuta da se komp resetuje pa onda probaj da palis da vidiš da li će izbrisati gresku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2853 Napisano pre 5 sati Drug član, 1282 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta sam uradio, preko noci je aku bio u kuci. Ujutru sam sve povezao medjutim ponovo je lampica svetlela. 4-5 km i ostavio sam ga nekih pola sata mozda. Sledeci kontakt i paljenje je sve bilo ok. Vozio sam se i smrzao kao nikad, ali je sve kako treba. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...