RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uff veceras negde oko pola osam u novom sadu sam prosao pored prevrnutog trajka, na uglu Balzakove ulice u bulevara Despota Setefana, bio sam kolim i nisam uspeo puno da vidim jer je policija skoro sve blokirla i osavila je samo jedan uski delic raskrsnice gde sam jedva provukao svoju 106-cu od silne mase ljudi i koliko sam u tom provlacenju uspeo da vidim bio je to prevrnut trajk "na glavacke" i ako se nevaram cini mi se da sam video nesto nalik rasirenoj vojnoj vreci za spavanje kako stoji na travnjaku izmedju dve trake jedno metar od trajka i izgleda da je neko lezao ispod toga, eh sad ja sam sve to uspeo da uhvatim u trenutku kraickom oka mada mi se cini da je ipak neko parkirao svoj trajk u vecnu garazu :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako li je uspeo da ga prevrne... :cry: R.I.P. za poginulog (ako je to bio on ali nadajmo se da nije). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uh...strašno... Trajk je žešæe opazan prevoz, a napravljen je prvenstveno za Kalifornijske pešèane plaže i nepristupaène klizave terene, a nikako za divljanje po asfaltu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WASKE 0 Napisano Septembar 10, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je nas DEX... NS RIDERS... AVRAM, ciji je trajk, nakon ukazane pomoci pusten je kuci. Ne znam sta se tacno dogodilo, pa ne bih da prepricavam. Na mesto udesa sam dosao cim smo saznali, odmah po dolasku hitne pomoci. Avram je lezao pored Dexa i bio je pri sebi, malo okrvavljen, a Dexu su radili reanimaciju... srce je jos kucalo ali pluca nisu htela da disu. Nije bio svestan i nije patio... Jos jedan dobar covek i veliki bajker ode... Peca, pa sad i Dex... uhhh... Nisam u stanju da sada postavljam njegovu sliku... Njegovu sliku imate na nasem sajtu www.nsriders.org.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 10, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 10, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P uff strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da s andjelima sada vozi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan au šokiran sam znao sam dexa i jako mi je ovo smor :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Septembar 11, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :cry: :cry: :cry: pocivaj u miru bio je dobar covek.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: koliko i dokle jos... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 11, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja! Ja sam posao u NS posto je brat dosao iz Trebinja na moto skup,pa da odemo zajedno,kad kazu otkazan,zbog pogibije dugogodisnjeg clana!? Ovih dana zaista je tesko biti na dva tocka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Septembar 11, 2006 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj joss ,dokle... ? R.I.P. po prvi put zelim da se ova paklena sezona zavrsi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Septembar 11, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: U Subotu je nas jedan drugar pao sa ZX6R-om... Sva sreca te je samo kljucnu kost polomio. Cuvajte se braco! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 11, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja.Uzass! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 18, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam na sahrani... R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 18, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Moj schkolski drug R.I.P. Dejo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Septembar 29, 2006 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan laka mu crna zemlja svi mi znamo ko je i koliki je bajker i covek bio Dex. http://www.denistattoo-glibari.ch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...