Markone88 4913 Napisano Decembar 30, 2023 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moj telefon, star oko godinu dana. Uz njega kutija i kablić, bez punjača, tako se i prodaje. Kupljen kod nas. Ima garanciju. Stanje ivice kao nove. Ekran kao nov, uvek staklo na njemu. Na ledjima neke sitne tackice od prasine koja se uvuče u masku, standardno za ove telefone. Uz telefon ide i kvalutetna futrola. Saljem slike na viber Cena 200e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7808 Napisano Decembar 30, 2023 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg de bi prije mjesec danaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Decembar 30, 2023 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Bigor said: Jbg de bi prije mjesec dana Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока A sta cu, sad promenili i zena i ja. Otvorio sam se za novu godinu hahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Decembar 30, 2023 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih slike Samsung A53 5G 6/128 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Star 13 meseci, očuvan perfektno, uvek nošen u futroli i sa zaštitnim staklom preko ekrana. Baterija drži... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Januar 1, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moze i na 2 rate po 100e, uzeo sam drugi mob, ovaj je visak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Januar 4, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Akcija 180e za kolege Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Januar 13, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ode za 150 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...