Sivi_tek 250 100 Napisano Decembar 26, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa bajkeri drugarica me zamolila da vas pitam a ja dobra duša valja joj pomoći cf moto sportak dal 300 ili pak 450 ne znam ništa o motoru volio bi znati prednosti i mane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6447 Napisano Decembar 26, 2023 Drug član, 1844 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki strucnak ali, 450 je noviji, napredniji a verovatno i skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Decembar 26, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 450SR dve klase iznas 300SR. Snažniji, bolje ogibljenje, kočnice... CFMOTO SR300 - Idealan za početnike kao i za uživanje na stazi - BJBIKERS.COM Nastavili smo sa testiranjem motocikala iz ponude brenda CF Moto. Posle modela MT650 na red je došao maleni SR300 sa kojim sam prešao nešto BJBikers test: CFMOTO 450SR na stazi Istanbul Park BJBIKERS.COM Imali smo prilike da posetimo stazu Istanbul Park u Turskoj na kojoj je CFMOTO održao zvanični test i prezentaciju novog 450SR CFMOTO 450SR - Opasno brz u svojoj klasi - BJBikers.com BJBIKERS.COM U martu smo imali prilike da testiramo 450SR na stazi Istanbul Park, a sada smo test ponovili na stazi NAVAK, kao i na putevima po Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...