matke92 697 Napisano Decembar 26, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone texpeed Weist (struk)46 Length (dužina)30 Cena 20€ Pantalone izgledaju bukvalno kao nove, nigde pocepane, zacepane i izbledele i slicno. Dimenzije sam merio krojackim metrom, pogledajte slike, ako jos neka mera treba ,pitajte, izmericu. Cinim dobro delo prodavajuci ih, ni iz dzepa ni u dzep. Malo sam izguglao i nasao ih ovde: https://www.amazon.co.uk/Texpeed-Waterproof-Armoured-Motorcycle-Motorbike/dp/B004NVS2KM/ref=mp_s_a_1_1?c=ts&keywords=Protective+Motorbike+Trousers&qid=1703615215&refinements=p_89%3ATexpeed&s=automotive&sr=1-1&ts_id=303876031 I ovde: Buy Motorbike Motorcycle Trousers Waterproof Cordura With CE Armour Protection Biker | Bike Wear Direct BIKEWEARDIRECT.CO.UK Buy Motorbike Motorcycle Trousers Waterproof Cordura With CE Armour Protection Biker... Ono sto sam zapazio citaju i ovo je da treba da ima termalnu postavu koju ja nemam, tako da su pantalone bez termo postave. Pantalone imaju štitnike za kolena i kukove, takodje uslikano. Cena novih je 50 funti, iliti nepunih 60€, sobzirom da nedostaje termo postava odbijam 20€, ostaje 40€, i kao svaka polovna- a kao nova stvar vredi 50% tako da je cena 20€. Opet napominjem da je prodaja uslužna, nemam nikakvu zaradu na ovome, ako je cena neprikladna slobodno mi skrenite pažnju. Kontakt preko foruma. Lično preuzimanje Zemun-Bežanijska kosa. Slike dalje u prilogu: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10215 Napisano Decembar 26, 2023 Ne silazi, 2346 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Matke, ako su ti taman, neka tvoja visina, otprilike od-do ? Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 697 Napisano Decembar 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Meni su dosta velike, ja sam 176cm visok i 85kg. Mogu po ovome sto sam video na sebi kad sam probao, da kazem da je za preko 100kg sigurno Promenio Decembar 26, 2023 član matke92 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10215 Napisano Decembar 26, 2023 Ne silazi, 2346 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 173/78 tako da... Nije moj broj... Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Decembar 27, 2023 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zainteresovan ali tek sada videh lično preuzimanje a ja sam polupokretan poslao poruku ali ako je takoda nemože slanje ništa sori. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10215 Napisano Decembar 27, 2023 Ne silazi, 2346 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da su bukvalno kao nove. O ceni je glupo pričati...Ja inače nikako da nađem sebi broj, a nemam vremena da tražim po radnjama, pa sve gledam ovde, po oglasima. Drugar mi doneo slični model, neke bmw, ali isto velike. Protektori mi dođu ispod kolena . Dok sam vozio skuter nisu mi toliko ni bile potrebne, sad na motoru treba... Sorry za off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 697 Napisano Decembar 27, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je veličina malo diskutabilna, ja sam 176 i kad ih stavim po svojim kukovima treba da se podignu 10-ak cm da bi mi stitnici legli na kolena. U obimu struka su mi dosta vece. Slike u prilogu. Mogu da dam neku odokativnu meru da kazem da je za nekog 185-195cm i 100-125kg, nemam iskustva nikakvih sa merama tako da moguće je i da sam omasio, nemam u familiji nikog ni blizu 100kg . Evo jos par slika u prilogu, maneken-ja, 176cm visine i 85kg. Može i slanje, nego bolje lično da se proba pre nego kupi. Promenio Decembar 27, 2023 član matke92 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 697 Napisano Decembar 27, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ode za kolegu u Smederevo. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...