Jovan Ristic 5342 Napisano Septembar 10 Ne silazi, 4786 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Au Jankela čoveče, tek sad videh ovu temu i šta ti se dogodilo! Pamtim kad ste pili na TD-u kod nas. Baš mi je žao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 2 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 9. 2024. at 10:40, BRCHA je napisao: Колега има ли шта ново,како напредује? Sent from my iPhone using Tapatalk Na zalost jos uvek nista, pokusao sam da dobijem majstora pocetkom avgusta, nije mi se javio i posle vise nisam ni pokusavao, u medjuvremenu su mi iskrsli neki privatni problemi tako da je sredjvanje trenutno na cekanju. On 10. 9. 2024. at 21:03, Jovan Ristic je napisao: Au Jankela čoveče, tek sad videh ovu temu i šta ti se dogodilo! Pamtim kad ste pili na TD-u kod nas. Baš mi je žao To je ujedno bila i zadnja voznja za Suzuki, posle TD-a prakirani u garazu i to je bilo to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...