dkorsa85 200 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, mradomir said: Dobrodošla Katarina. Odlično što će ovo biti i na youtube, moram priznati da sam gledao na preskok i dosta epizoda propustio. Nekako je u ova brza vremena postalo teško uskladiti se sa terminom na TV-u. Ne znam da li si očekivala neki feedback, obzirom da je ovo forum... Dakle... mi smo malo specifična publika, citiranje Meše Selimovića nas blago uspava. Vozimo motor radi avanture, a nje u prvoj epizodi slabo ima (ako ne računamo onih 4, 5 rakijica ). Da bih ti dočarao šta nam je po meri - bar meni, pogledaj uvodni video našeg kolege Đorđeta, ista meta / isto odstojanje - Stara planina: PS Obavesti nas kad postavite još koju epizodu na YT. Pozdrav Ja se javljam jer sam ja odgovoran za Selimovica. To je neki moj sezibilitet, meni prija E sad o ukusima ne vredi raspravljati i svesni smo da nema sanse da udovoljimo svima, mislim da je to borba sa vetrnjacama. Motora ce biti vise sigurno u narednim sezonama i epizodama koje pripremamo, ali koliko vise to ne mogu da garantujem. Emisija mora da ima i komercijalni karakter, da je gledaju i ljudi koji nikada nisu seli na motor i koji to cak i ne nameravaju a njih je mnogo vise.(sto ne znaci da su nam drazi ) Njima je vazno da je prica dobra i da im je zanimljivo da isprate, za nas bajkere sta preostane Ovo i nije emisija o motorima, motor je prevozno sredstvo koji je moj licni izbor ali nije nam fokus, fokus su nam ljudi i teme. Djoletu i ekipi kapa dole Vidim gde su prosli i samo mogu da cestitam, ja sam tuda peske Da sumiram, bice vise voznje obecavam ali ne smemo da preteramo i smorimo civile Hvala na komentaru i hvala sto nas pratis i podrzavas 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 13 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2024 at 1:48 PM, dkorsa85 said: ja sam tuda peske Mene ne bi naterao peske nikad Hvala na lepim recima i srecno u daljem poduhvatu! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viciousdobbie 9 Napisano Jun 26 U prolazu, 15 postova Motocikl: GSX S1000GT Prijavi odgovor kao problematičan Na youtube-u nema druge epizode. Je l' zna neko gde bi mogla da se pogleda serija? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...