Jump to content

Moto Zajednica

Dnevnik Motocikliste

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 186 postova
  • Motocikl: Honda crf300l rally
12 hours ago, mradomir said:

Dobrodošla Katarina.

Odlično što će ovo biti i na youtube, moram priznati da sam gledao na preskok i dosta epizoda propustio. Nekako je u ova brza vremena postalo teško uskladiti se sa terminom na TV-u.

Ne znam da li si očekivala neki feedback, obzirom da je ovo forum... ;)

Dakle... mi smo malo specifična publika, citiranje Meše Selimovića nas blago uspava. Vozimo motor radi avanture, a nje u prvoj epizodi slabo ima (ako ne računamo onih 4, 5 rakijica :D).

Da bih ti dočarao šta nam je po meri - bar meni, pogledaj uvodni video našeg kolege Đorđeta, ista meta / isto odstojanje - Stara planina:

PS

Obavesti nas kad postavite još koju epizodu na YT.

Pozdrav 👋

Ja se javljam jer sam ja odgovoran za Selimovica. To je neki moj sezibilitet, meni prija 👌 E sad o ukusima ne vredi raspravljati i svesni smo da nema sanse da udovoljimo svima, mislim da je to borba sa vetrnjacama.

Motora ce biti vise sigurno u narednim sezonama i epizodama koje pripremamo, ali koliko vise to ne mogu da garantujem. Emisija mora da ima i komercijalni karakter, da je gledaju i ljudi koji nikada nisu seli na motor i koji to cak i ne nameravaju a njih je mnogo vise.(sto ne znaci da su nam drazi ☺️ ) Njima je vazno da je prica dobra i da im je zanimljivo da isprate, za nas bajkere sta preostane 😌

Ovo i nije emisija o motorima, motor je prevozno sredstvo koji je moj licni izbor ali nije nam fokus, fokus su nam ljudi i teme. 

Djoletu i ekipi kapa dole 🙌 Vidim gde su prosli i samo mogu da cestitam, ja sam tuda peske 😅

Da sumiram, bice vise voznje obecavam ali ne smemo da preteramo i smorimo civile 🤓

Hvala na komentaru i hvala sto nas pratis i podrzavas 💪

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Strucnjak, 1631 postova
  • Motocikl: CRF300L
On 5/11/2024 at 1:48 PM, dkorsa85 said:

ja sam tuda peske

Mene ne bi naterao peske nikad :D Hvala na lepim recima i srecno u daljem poduhvatu!

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja