mladenjanjusevic 108 Napisano Decembar 7, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Motor u dobrom stanju za svoje godine. Registrovan do maja sledece godine. Vodi se na moje ime i prepis je obavezan. Motor se moze pogledati svaki dan uz predhodnu najavu. Proba motora takodje moguca uz odgovarajucu vozacku kategoriju (A) i kaparu u visini vrednosti motora. Stanje: Polovno vozilo Marka: Suzuki Tip: Touring Model: GSX650F Godište: 2008. Kilometraža: 29.500 km Kubikaža (cm3) 650 Snaga (kW/KS) 63/86 Broj cilindara 4 Boja Crna Registrovan do 05.2024. Srecna kupovina Promenio Decembar 7, 2023 član mladenjanjusevic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Decembar 7, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 7, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Zapao mi je za oko ovaj motor još i na PA kad se pojavio, cena je daleko ispod tržišne. Koja su potrebna ulaganja i eventualni nedostaci, osim očiglednih estetskih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 8, 2023 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A kapara je...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Decembar 8, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je mislio na depozit u visini cene motora. A on iznosi...? Promenio Decembar 8, 2023 član feniks Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 8, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/22593591/suzuki-gsx650f Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Decembar 8, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vuleta said: http://www.polovniautomobili.com/motori/22593591/suzuki-gsx650f Hvala najbitnije sam zaboravio da okacim, a to je cena. 2 hours ago, feniks said: Verovatno je mislio na depozit u visini cene motora. A on iznosi...? Da da na to sam mislio. 2500 EUR On 12/7/2023 at 5:06 PM, Vuleta said: Zapao mi je za oko ovaj motor još i na PA kad se pojavio, cena je daleko ispod tržišne. Koja su potrebna ulaganja i eventualni nedostaci, osim očiglednih estetskih? Osim estetike trebalo bi da se podesi smesa vazduha i goriva jer baca crni dim malo, sto znaci da ima previse goriva pri sagorevanju. Ostalo na motoru je sve uredno 7 hours ago, mradomir said: A kapara je...? Prava sitnica 2500 EUR-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 8, 2023 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mladenjanjusevic je napisao: Prava sitnica 2500 EUR-a Pa da znaš da jeste. Ima ih i duplo skupljih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Decembar 9, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, mradomir said: Pa da znaš da jeste. Ima ih i duplo skupljih. Znam Ali mora neko biti i realan 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Decembar 13, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Motor je PRODAT 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...