Spajk 828 Napisano Novembar 30, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo li bajkeri ili... Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Ja nisam bajker ako moram to da dokazujem voznjom na -2... Nesto mi nije bitno da nosim taj epitet..a ovo drugo sigurno nisam.. Biker-Boy lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 1, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan E tacno sam znao da ces pogresno razumes... Iskreno nemam auto a da se smrzavam po autobuskim stajalistima onda bolje pola sata na motoru i cao. Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 1, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, sezona 2016 je gotova, motor opran i pravac soba Photo0020.jpg Isto mesto samo nema CB-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Decembar 1, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da se ima para ko sto se nema, i CB bi bio pored njega, i VFR, RF... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 2, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan E tacno sam znao da ces pogresno razumes... Iskreno nemam auto a da se smrzavam po autobuskim stajalistima onda bolje pola sata na motoru i cao. Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Ma jok,nisam pogresno shvatio..dovoljno godina imam da se ne palim na te stereotipe i fraze..verujem da bi ti prijatnije bilo u kolima na -2 ali kad se mora birati izmedju busa i motora i ja bi birao motor.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Decembar 2, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan na -2, motor ne dolazi u obzir, nije mi bas neko uzivanje da se smrzavam na motoru i pored gomile odece koju moras da obuces, da ne govorim o tome da je asfalt klizav u pm....neka hvala, sacekacu prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 3, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Eto veceras sam vozio motor,doduse skuter,na -3...sad slinim haos...moram skloniti i njega u garazu jer povuce..samo da skocim ovde,onde... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 4, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako povuce te. Ma ja cu to na brzaka i onda se smrznes ko ekser. Ali kada prodje neko vreme opet ti djavo ne da mira... Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Decembar 4, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja mrzim kad moram tonu odece da obucem kad idem da vozim motor, i onda pola dana se oblacis i posle svlacis a u medjuvremenu se smrznes ko pizda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 4, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ja mrzim kad moram tonu odece da obucem kad idem da vozim motor, i onda pola dana se oblacis i posle svlacis a u medjuvremenu se smrznes ko pizda... To jeste muka. Hteo sam da se premerim da vidim koliko kila imam opreme na sebi. Kontam jedno desetak sigurno Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Januar 28, 2017 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na zahtev kolege ponovo postavljam slike svog nosaca kofera, posto se predjasnji post nesto uzjebo pa se nemogu videti slike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 29, 2017 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Januar 29, 2017 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I evo dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa ima li neko da je na f2 stavljao siru felgu? Od cega bi najbolje legla bez vecih prepravki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Februar 2, 2017 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse bi bilo od CBR 900RR, ima sedmokrake felne na isti fazon, ali viljuska mu je dosta drugacija,a CBR 1000F ima jako slicnu viljusku kao 600F pa kontam da bi bilo jednostavnije, i njemu je fabricka sirina gume 170, znaci moze da se ubaci 180 a da se ugroze vozne karakteristike, mada, problem je sto onda imas rasparene jer su od 1000F trokrake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan izgled same felge mi je manje bitan, samo da ima sto je manje moguce prerade. Ne znam kakav je prihvat za klijesta, kakav je disk, lancanik, osovine na ove dvije felge? Ne smijem se zakleti ali kao da sam davno na ovom forumu i nasao da bi najbolje legla od f3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Februar 2, 2017 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Legla bi, samo nista ne dobijas time jer su felne na F2 i F3 iste dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan uspio sam ipak nesto izguglati. Dakle izgleda da oba modela nose 160 dimenziju zadnje gume, s tim da razlika u sitini felge ipak postoji. F2 ima 4.5 inca a f3 5 incha fegu.Koliko sam shvatio prilikom zamjene, odnosno stavljanja felge od f3 na f2 treba samo staviti distancer (strana na kojoj je disc) od f3. Nije idealna na 180-ku gumu ali moze proci. 170 ide bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Februar 3, 2017 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u pravu si, , iz iskustva znam jer moj bivsi VFR rc36, fabircki ima felnu 5,5 i gumu 170, ali sam mu probao 180 i lepo je radila posao, tako da ce 170 na 5-ici sigurno dobro da stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha01 2 Napisano Februar 12, 2017 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da i ja osvezim temu. F4i 2002. Pozdrav. Sent from my SHIELD Tablet K1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo...kako ja prizeljkujem F4 , ali sa banana sedistem..uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha01 2 Napisano Februar 12, 2017 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo prizeljkujem barem +10 stepeni napolju. Sent from my SHIELD Tablet K1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Februar 12, 2017 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @ jancha01 - prelepa je masina @hard_rocker - ajde bolan sta cekas, sace prolece dok kazes keks, mada, meni je lepsi ovaj F4i Sport sa 2 sedsita nego banana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni eto lepsi onaj jbg Nista vozi se i dalje kawa i ove godine, spremljeno je dosta potrosnog materijala za zamenu pred sezonu. Ali nadam se da cu se i ja pridruziti ovo sekti uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Februar 12, 2017 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...