idanijel 1707 Napisano April 12, 2010 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li neko zna da li se moze na F3 97-98' montirati prednji tocak sa profilom 65 ili 70? Fabricka guma je 120/60/17. Stavio bih polovnu a gume sa profilom 60 je tesko naci. moze naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da moze,stim sto ce blatobran biti previse blizu gume,ili ce mozda cak i kaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da ce ti se motor drugacije ponasati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci Paja021 nasao sam dobre gume za motor tako da necu rizikovati sa vecim profilom. Hvala jos jednom. Inace, ako nekog zanima, motorce je na prodaju http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=17342&catid=16&Itemid=62 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da nisam video ranije ovu temu jer je CBR moja prva zelja, zasad sam ponosni vlasnik 2 al u srazmeri 1:18, al bice neka jednog dana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja zaboravio na ovu temu skroz evo da dodam i moju "novu" staru hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 1, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan He, da se zapljunem ;D 1995 god. prešla oko 48 hkm, samo redovan servis i promena reglera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan na CBR600RR 2003 i 2004 godiste, aftermarket top, u ovom slucaju konkretno akrapovic titanium(sa granama), stoji malo ukrivo tj. ukoso ispod repa, i to tako treba na modelu te godine....da li neko moze da mi potvrdi to?zanima me da li je to tacno? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa CBR600F2 '93. Kupio pre nekih godinuipo u N.Sadu. Presao sa njom oko 9-10.000 samo uradjen servis i "remontovan" spaner lanca. Sory, na poslu nemam ni jednu bez mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ako sve bude u redu od sutra se pridruzujem vasoj grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan sto vise niko ne pise ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Montiran novi kofer. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 1, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo i ja malo (doduše na privremeno) CBR 600 F pa rekoh sebi dase upišem u grupu. Pitanja: 1. Da li neko prepoznaje ovaj model. Gazda mi kaže da je F4i Ali mu ja nešto ne verujem jer on inače nema pojma o motorima. 2. Kada upali (lepo pali) i mali mu dam gas, upali mu se ona lampica F1 i stalno gori. Šta to može da bude? Toliko za sad. Aj u zdravlju da se vozite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, jeste F4i, od 2001-(valjda se pravio do 2007 ili 08). Za lampicu ćeš morati da očitaš kod koji prijavljuje, ovako napamet - ništa... p.s.- imaš na forumu post sa PDF uputstvima - ili koja je ono druga srpska reč - a da: "manuelima", i pred kraj imaš odeljak kako očitati kodove i šta znače. I kako ih otkloniti, što je najbitnije Pozz, srećno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Od pre par meseci postao sam ponosan vlasnik jedne Honde CBR F4, pa vam se pridružujem u ovoj temi. Fotografija sa prve vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 1, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tnx. Ustvari zalegla mi mala onako na prvi pogled, pa iako imam svog BMW-a mrcinu, a ja sam imam 2 metra i 150+ kg nekako mi je simpa pa bih je možda uzeo sebi, pa ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako ischitao sam celu temu pa reko ajde i ja da se javim posto sam i ja ponosni vlasnik CBR-a.Moj je mogu slobodno da kazem najstariji od svih koi su bili do sada u temi .E pa ovako zimus sam pazario svoju Hondu CBR 600 F-1 1990 godiste.Kupio sam je bez prednjih oklopa .... Za sada sam presao sa njom nekih 3500 km,ukupno je presla 4700 km, skoro sam zamenio ulje Honda sada prede .Stavio sam i otvoreni top pozadi posto se fabrichki nista nije chuo .Planiram neku preradu u Street Fghter-a Trebalo bi da chuchne nova maska sa farovima i cajgerima i siroki volan.....To je za sada to evo i slichica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 3, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kako se na hondi cbr 600 F2 skida sediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan verovatno kao i na f3 skines bocne plastike pa onda odvijes srafove od sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 3, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Skineš plastike sa obe strane sedišta (2). Odviješ dva šrafa (3), po jedan sa obe strane po sredini sedišta. Povučeš sedište (2) unazad da se oslobodi jezičak (1). Gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo i ja malo (doduše na privremeno) CBR 600 F pa rekoh sebi dase upišem u grupu. Pitanja: 1. Da li neko prepoznaje ovaj model. Gazda mi kaže da je F4i Ali mu ja nešto ne verujem jer on inače nema pojma o motorima. 2. Kada upali (lepo pali) i mali mu dam gas, upali mu se ona lampica F1 i stalno gori. Šta to može da bude? Toliko za sad. Aj u zdravlju da se vozite. Ne znam šta bi ti rekao osim dobrodošao u klub ,meni se prošle godine desilo isto na mom cbr600F4i,2001 i bio je regulator pritiska goriva koji hoće da crkne od rđe i tehničke vode u gorivu ili ako ostane bez benzina zajedno sa njim da povuče i pumpu za gorivo,meni se to desilo pred polazak na more njom, naime regulator izgleda kao filter za gorivo metalni s tim što ima tri cevčice. U hondi košta 170 eura i baš retko kad crkne ali jbg, desi se. čeka se od 15 do 60 dana. Ja sam slučajno našao lika koji je sj....o motor pa sam od njega kupio regulator i sad je sve ok. On ti se nalazi ispod rezervoara na glavnom dovodnom kanalu.NAJVEĆU PAŽNJU OBRATI NA SKIDANJE POŠTO JE GUMICA IZ LEŽIŠTA ,(gde naleže regulator na cev) JAKO JAKO SKUPA.I jako lako se kida pošto je svo vreme pod pritiskom. Pertlovanje pumpe ne pomaže jer ima neka baš jaka opruga unutra koja sve zezne kad se otpertluje. Ako te bilo šta zanima slobodno pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav evo da se upišem i ja , Honda CBR 600 F4i. Savršenstvo na dva točka. Menjao regler i regulator pritiska goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Kuglice koje godiste je tvoja Honda? Cini mi se da je do skora bila na oglasu za prodaju. Nego jel to fabricka sema boja ili si ti ili neki prethodni vlasnik dodao licni pecat,mnogo mi se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.cbr-forum.de/include.php?path=content/content.php&contentid=412 Fabricke seme boja za sve cbr 600 f-f sport modele za EU trziste od 1987-2011 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Troxx ovo je fenomenalno,hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...