Danilo82 8 Napisano Jul 24, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Sasa, Ja sam uzeo u euro sumaru bas negde pre 20tak dana V stroma 650.. Imam 195 100 kg, lezi savrseno..a gledao sam i probao masu motora.. Svidece ti se osecaj opustenosti dok se vozi, iako sam pocetnik nikakvih problema nisam imao... Pozdrav! P.S. Ja sam od ekipe sa foruma dobio savet za ovaj motor..hvala im jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Strom je super motor, imao sam priliku aga vozim nekoliko puta. Doduse meni nekako sve to izgleda malo Ja imam 198 i 120 kg, pa nije ni cudo.. Al sam zato kupio F650 GS pa se ja i moj malisa druzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E, bas zbog mojih 196cm i 130 i kusur kg, kupih Super Tenere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pametno, a ne kao ja pa sad izgledam kao klinac na triciklu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Sasa, Ja sam uzeo u euro sumaru bas negde pre 20tak dana V stroma 650.. Imam 195 100 kg, lezi savrseno..a gledao sam i probao masu motora.. Svidece ti se osecaj opustenosti dok se vozi, iako sam pocetnik nikakvih problema nisam imao... Pozdrav! P.S. Ja sam od ekipe sa foruma dobio savet za ovaj motor..hvala im jos jednom! E bas mi je drago covjece, znam koliko si se lomio i mucio, brinuo da neces moci da se izboris... Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, jel tvoj XT sivi sa braon sedistem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Jul 26, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan E bas mi je drago covjece, znam koliko si se lomio i mucio, brinuo da neces moci da se izboris... Odlicno! Hvala druze! inace moja cela familija je iz Danilovgrada, ja sam odrastao tamo..tako da kada naucim bolje da vozim spusticu motor dole da se malo vozam...video sam da su stari put podgorica - niksic malo sredili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sasa, Ja sam uzeo u euro sumaru bas negde pre 20tak dana V stroma 650.. Imam 195 100 kg, lezi savrseno..a gledao sam i probao masu motora.. Svidece ti se osecaj opustenosti dok se vozi, iako sam pocetnik nikakvih problema nisam imao... Pozdrav! P.S. Ja sam od ekipe sa foruma dobio savet za ovaj motor..hvala im jos jednom! Cestitke majstore i u zdravlju da ga vozis Idem verovatno sutra do Sumara da ga vidim,jer sam par dana bio na putu do CG pa nisam mogao ranije... Bas mi je drago da ti odgovara po gabaritima,trebalo bi da i meni pase ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 195 sa 95 kg... HHonda cb750f dobro stoji ali nju nemozes da nadjes zato procunjaj malo po oglasima i vidi ako hoces malo brzinca i malo putovanja neki hondin VFR800.. ako bude srece moj buduci motor..kvalitet snaga udobnost brzina....moje skromno misljenje..mada sam probao i i novog Stroma i on je ok na te nase gabarite...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan GSR mozda? Ne znam koliki je u odnosu na bandita, ali meni deluje dosta masivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan GSR mozda? Ne znam koliki je u odnosu na bandita, ali meni deluje dosta masivno. Na GSR-u (ovom malom, 600) mi krupniji izgledamo kao na skuteru iako je prelep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam blizu 2m, i ova moja tenera kao da je stvorena za mene. Ne znam koliki bi to covek trebao da bude, da bi mu bio mali ovaj motor. A super tenera je jos veca. Kupis endura i neces crveneti dok ga vozis. A jos ako si i puniji, ne pomisljaj na te sportake. Mozes ti i tomosa, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u Sumaru i probao Stroma 650...Savrseno!!! ;D ;D ;D Nasao sam nesto sto mi u potpunosti odgovara i po gabaritima,a i po svemu ostalom,i ako Bog da uzecu ga za koji mesec... Probao sam i GSX650F i ok izgleda dok su mi noge na zemlji,ali kad ih podignem u polozajza voznju,kolena mi dodju previsoko.. jbg Strom je keva ;D ;D ;D Sekto,eve me ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u Sumaru i probao Stroma 650...Savrseno!!! ;D ;D ;D Jesi li uspeo da izvuces informaciju od njih kad ce da bude i koliko snizenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u Sumaru i probao Stroma 650...Savrseno!!! ;D ;D ;D Jesi li uspeo da izvuces informaciju od njih kad ce da bude i koliko snizenje? Nije rekao koliko,ali kaze da ce definitivno biti popusta krajem ove i pocetkom naredne godine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 17, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao moj Kle500 i sad planiram kupovinu V stroma.Pazi kod njih koji ce kurs Eu da ti racunaju.U Eurosumaru su coveku prosle godine izracunali tako da mu je dl650 ispao 7000eu.A u Markosu u NS je 6500eu isto toliko kad placas u dinarima. Vidi da li mozes da narucis odmah i skid plate(donji stitinik izduvne grane) kao sto je na dl1000 i koliko kosta.I mene to zanima jer je onako ogoljen po malo ruzan i nepraktican. Takodje imas i opciju narucivanja bocnih i top kofera.Vidi koliko su tu cenu zacepili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao moj Kle500 i sad planiram kupovinu V stroma.Pazi kod njih koji ce kurs Eu da ti racunaju.U Eurosumaru su coveku prosle godine izracunali tako da mu je dl650 ispao 7000eu.A u Markosu u NS je 6500eu isto toliko kad placas u dinarima. Vidi da li mozes da narucis odmah i skid plate(donji stitinik izduvne grane) kao sto je na dl1000 i koliko kosta.I mene to zanima jer je onako ogoljen po malo ruzan i nepraktican. Takodje imas i opciju narucivanja bocnih i top kofera.Vidi koliko su tu cenu zacepili. Znam da zezaju u Sumaru oko tog kursa,videcu sta ce biti oko toga...Eventualno cu uzeti kod Vectora-Horgos,cujem da su oni najpovoljniji kod nas... Stitnik za agregat sam i planirao da uzmem,em je praktican,ai bolje motor izglead sa njim,mozda i crash barove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mali OFF u vezi placanja. Kad smo kupovali Logana i ove, a bogami i preptrosle godine su trazili uplate u dinarima, al smo ih lepo pitali jer moze u evrima, ljudi to potvrdili i stvar bi sasvim korektno zavrsena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mali OFF u vezi placanja. Kad smo kupovali Logana i ove, a bogami i preptrosle godine su trazili uplate u dinarima, al smo ih lepo pitali jer moze u evrima, ljudi to potvrdili i stvar bi sasvim korektno zavrsena ;D E to bi vec bilo extra,samo da ih dinkic ne natakne na kolac zbog takve jeresi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Avgust 28, 2008 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 je veliki,Varadero 1000 takodje,BMW 1100.1200.,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...