DimitrijeV 0 Napisano Novembar 24, 2023 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda neko zna gde moze da se nadje sajla za gas ili ko pravi te sajle za yamasaki sky 50 iliti sprint cross nemogu nigde da je nadjem a zbog toga nemogu da vozim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Odneses staru sajlu kod "Boban sajle" i naprave ti po uzorku.Ako si u Bg. Rade to mislim svi precizni mehanicari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Novembar 24, 2023 Andragog, 5054 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Boban ne radi sajle godinama vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja uradio pre dva meseca tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Novembar 24, 2023 Andragog, 5054 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne popravlja sajle, samo pravi one koje imaju prodju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sta si ti sad rekao?!? Vidi @DimitrijeV ako imas staru sajlu a iskidala se,odneses to sve kod Bobana i dobijes novu,montiras i vozis motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Novembar 25, 2023 Andragog, 5054 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam dva puta, nece ni da razgovara o popravci sajle i nece da napravi istu. Reče, to ne radimo godinama. Trebala mi je sajla od gasa za Hondu, imao sam bužir itd. Na kraju sam sam napravio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Svasta,koji mu je bio.Meni pravio sajlu dekompresora neki precizni mehanicar,negde kod Cvetkove,pukla na burencetu posle 5 dana.Placeno 2000. Otisao do Bobana,napraio mi drugu,1500 din i traje jos,dokle ce videcemo od proleca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1923 Napisano Novembar 26, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 747 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u temi kontakt telefon pa se može proveriti. Oni koji vole umetničku slobodu ili "ništa nas ne sme iznenaditi", u rukavu, imaju uvek Sajla kočnice Shimano road/mtb 2050 mm FANATIC.RS Sajla kočnice Shimano road/mtb 2050 mm Proizvođač: Shimano. Uvoznik: SBM. Zemlja proizvodnje: Tačan podatak biće naveden na deklaraciji koja se dobija uz... i luster kleme, kada se plastika ukloni, koristi se metalni deo. A može i da se zasebno nabavi namenski šraf sajle. Preko 30.000 rezervnih delova za mopede, trimere, kosačice, skutere MOTOBIKESHOP.RS Potrebni su vam rezervni delovi za moped, trimer, kosačicu ili skuter? Na pravom ste mestu! Moto bike shop uspešno posluje vise od 20 godina na tržištu! Gde ima volje ima i načina. Promenio Novembar 26, 2023 član feniks 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...