Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda CM 125 Custom. Motor u potpuno fabričkom stanju. Original boja sa fabričkim nalepnicama. Rezervoar potpuno čist bez ijedne tačkice korozije. Motor poseduje fabrički alat. Stavljene nove NGK CR7HSA svećice. Zamenjeno ulje Motul 5100 15W50. Radi veoma mirno I tiho bez ikakvih čudnih zvukova. Menjač tačan i precizan. Prošle zime je uvežen iz Švajcarske. Posedujem svu dokumentaciju. Registrovan je i vodi se na mene. Za sva dodatna pitanja pozovite na broj. Ovo je tekst sa PA, da ne bih pisao ovde detaljno mislim da nema potrebe. Jer sam od kupovine sve ovde postavljao i objašnjavao. Postoji kompletna tema baš o ovom motoru. Motor je 1994. godište i ima oko 35000 km pređenih. Razlog prodaje, mrdnulo mi dupe za jačim motorom. Mislim, i verujem da je motor jedan od retkih u Srbiji u ovakvom stanju. Možda je ovakav motor pre 10 godina mogao da se nađe za manje para ali sada to nije slučaj. Cena je 2100e i za kolege sa foruma je podložna korekciji. Hvala na razumevanju. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Promenio Novembar 22, 2023 član Zlatko LA 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da ispravim fotografije, izvinjavam se na tome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo je kompletna tema baš o ovom motoru. Sve slikovito prikazano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege sa foruma 1900e. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan jedan video, evo prilike da to ispravim. Snimljeno je telefonom, tako da uzivo je zvuk jos lepsi. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Januar 17 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ode CM kod novog vlasnika, blizu mene je tako da uvek mogu da odem i provozam je malo. Neka ga lepo služi kao i mene što je. A mi idemo dalje. To be continued... Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Promenio Januar 17 član Zlatko LA 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Januar 17 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad je mene srce zabolelo. Kad se setim akcije oko kupovine, sve se bilo pogodilo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Januar 17 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Markone88 je napisao: Pazi kad je mene srce zabolelo. Kad se setim akcije oko kupovine, sve se bilo pogodilo Markone amajlija kupovine! Jedna priča se uveliko pominje, nek bude još mnogo takvih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...