sci 26 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novu "ljutu" makinu od 50 ccm. Ni sam ne znam koja firma osim sto je from China (avanti yg qt-4). Nije los za oko kuce, em do pijace, a i ribu necu morati uvek da vozim sa kawom! Gledajte i uzivajte...jurimo trideset...... yc7.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Taman mozete da idete na skupove sa dva motora. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 9, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Neæe valjda usisivaèom na skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A jel registrovan za dvoje! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ima 3,2 kw i registrovan je za dvoje.Mozda i jeste usisivac, ali necujni, posto je 4-taktni. Danas sam video Hondu dio, to je ustvari njena kopija, ali totalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 9, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu.....posluzice :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...