markes 3 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Frank Thomas je engleska firma za proizvodnju moto opreme, uglavnom gardarobe, a posto imaju odlican odnos cena kvalitet mislim da bi ko ima priliku da se nadje u UK, a mnogo mu je da za Rukkin komplet da 1,700 funtaca, trebao da bude svestan i te marke. Ja sam pazario jaknu XTI Xtreme Tour http://www.frank-thomas.co.uk/cgi-bin/ft_spec.pl?id=70.XTi%20Xtreme%20Tour i Raptor pantalone http://www.frank-thomas.co.uk/cgi-bin/ft_spec.pl?id=53.Raptor%20Trouser. Sve mi je izaslo 289 funtaca i sa VAT refundom 249, sto je za NG bilo 260 eur. Jakna i pantalone su bas kvalitetne. Jakna je troslojna, pantalone dvoslojne. Ima zipper oko struka da se spoje jakna i pantalone, CE protektore za ramena, laktove kolena, mesta za protektore za butine(kukove)... Sve u svemu vrhunska oprema za te pare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Januar 23, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mogu potvrditi. Imam njihovu jaknu s 2 podstave i na -10 stupnjeva nije bilo zima. Jakna ima odlično riješenu ventilaciju, jako kvalitetno izrađena i nije bila skupa. Na njihove torbe daju 10 godina garancije, mislim da to dosta govori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jos sam zaboravio da napomenem da im je kroj do 00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja njihovu jaknu i pantalone. Kupio sam u Italiji. Kvalitetna oprema i dobro se pokazala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se čuo sa markoneom. Upravo se vratio sa sajma moto opreme u Birmingemu. Baš sam ga pitao za Frenk Tomas na osnovu vaših postova. Kaže da je Frenk Tomas dobra jakna ali da ima boljih i jeftinijih tamo. On je napravio dil za Bufalo i Dučini opremu za koju tvrdi da je kvalitetnija a jeftinija. Pričao je i sa ljudima iz Frenk Tomasa ali se ipak odlučio za ove. Kaže recimo da je bio po prodavnicama u Birmingemu, Šefildu i Saut Hemptonu i da su mu svuda rekli da imaju dosta reklamacija na Frenk Tomas opremu (vodonepropusnost i crkavanje cibzara). Dok su sa ove dve marke jako zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kaže recimo da je bio po prodavnicama u Birmingemu, Šefildu i Saut Hemptonu i da su mu svuda rekli da imaju dosta reklamacija na Frenk Tomas opremu (vodonepropusnost i crkavanje cibzara). Ja sam juce po onom pljusku vozio moj novi motor kuci i ni jakna ni pantalone mi nisu pustile ni kap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 29, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se čuo sa markoneom. Upravo se vratio sa sajma moto opreme u Birmingemu. Baš sam ga pitao za Frenk Tomas na osnovu vaših postova. Kaže da je Frenk Tomas dobra jakna ali da ima boljih i jeftinijih tamo. On je napravio dil za Bufalo i Dučini opremu za koju tvrdi da je kvalitetnija a jeftinija. Pričao je i sa ljudima iz Frenk Tomasa ali se ipak odlučio za ove. Kaže recimo da je bio po prodavnicama u Birmingemu, Šefildu i Saut Hemptonu i da su mu svuda rekli da imaju dosta reklamacija na Frenk Tomas opremu (vodonepropusnost i crkavanje cibzara). Dok su sa ove dve marke jako zadovoljni. He, he, he...samo da ne bude "ciganin hvali svoga konja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve su, ali izgleda smekerski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se čuo sa markoneom. Upravo se vratio sa sajma moto opreme u Birmingemu. Baš sam ga pitao za Frenk Tomas na osnovu vaših postova. Kaže da je Frenk Tomas dobra jakna ali da ima boljih i jeftinijih tamo. On je napravio dil za Bufalo i Dučini opremu za koju tvrdi da je kvalitetnija a jeftinija. Pričao je i sa ljudima iz Frenk Tomasa ali se ipak odlučio za ove. Kaže recimo da je bio po prodavnicama u Birmingemu, Šefildu i Saut Hemptonu i da su mu svuda rekli da imaju dosta reklamacija na Frenk Tomas opremu (vodonepropusnost i crkavanje cibzara). Dok su sa ove dve marke jako zadovoljni. He, he, he...samo da ne bude "ciganin hvali svoga konja" Može biti Samo, mogao je da odabere i Frenk Tomasa ali nije. Ko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...