Andrej_Hotstepper 7083 Napisano April 16 Drug član, 2972 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, souljacker said: Pa ovo je 350cc.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano April 16 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Možda su se malko zaleteli sa 501 gamom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano April 16 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguće. U najavama za 501 su govorili da su uspeli da dobiju tu kubikažu i performanse, a da ostane niska potrošnja i emisija gasova, naprednim materijalima, tehnologijama razbušivanja... A da to baš ne bude kako su zamislili u praksi i prilikom testiranja. A sve više moto industrija liči na IT. Možda će i oni, kao ovi što prave procesore, one primerke agregata koji su dobri da turaju u 501, a one koji ne prođu kontrolu kvaliteta, da turaju u 368. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano April 16 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno kad sam saznao da primerak koji je bio na sajmu kod nas i na EICMA pre toga, nama agregat na sebi, to mi bilo malo sumLJivo... Mislim da se tu malo previše otišlo u marketing tj da se poletelo prerano. Ne kažem da ga na kraju neće izbaciti ali najava slabijeg modela mi deluje kao dobar alibi: Biće vidno jeftiniji od ADV 350, sa boljim performansama ali već sa redukcijama. Prvo onim vidljivim: manji zadnji točak nego na 501G, jedan disk napred. Od nevidljivih, mogu da se kladim da na podesivo vešanje može da se zaboravi, slabiji/manji tft i još po nešto... I dalje mislim da će 368G biti dobar pazar ali ovde prestaje nada da će 501G, ako ikada ugleda svetlost dana, biti jeftin. Ono što sam ja video je da je to jedan izuzetno dobro i pošteno uradjen ADV maxi i kao takav nema sile da bude ispod 8K evara pa i 500-tinak preko toga. Opet velim: ovaj 368G sa ovim specifikacijama da bude oko 6,5K biće pun pogodak. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano April 16 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne puštaju neispeglan proizvod u prodaju, to je postalo već redovno, opet kao u IT. Pa da ga pečuju, apdejtuju, opozivaju naknadno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7083 Napisano April 16 Drug član, 2972 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, boza_kg said: Samo da ne puštaju neispeglan proizvod u prodaju, to je postalo već redovno, opet kao u IT. Pa da ga pečuju, apdejtuju, opozivaju naknadno. Svi to rade. Svi imaju tkz. PIP (product improvement protocol), puste proizvod, i nakon toga se nedostaci uoče, rešava se u letu, zatim isprave na sledećoj generaciji.. Zato, uvek druga generacija, nikad nov model, proces je od barem 4 godine. Što bi rekao moj burazer "suzuki... Oni 25 godina rade na Vstrom agregatu.." 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano April 16 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa logikom, ali i nju su shebali. Na primer, Euro4 norma je kratko trajala, i već je izašla Euro5. Ko je sačekao drugu generaciju Euro4, dobio je prvu Euro5 (kao ja na pr.), i opet si na početku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Maj 1 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5650 evra kosta u Kini Zontes 703F. Znaci kod nas ce biti oko 7300 evra Promenio Maj 2 član sgolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Maj 2 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zontes 368G test https://www.douyin.com/video/7363130933630799143?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1LAhNApWyHISCdRP8QOjz8tOCa1P0sKZkOgNf4AfOdycotzzU9feNb7ys_aem_AUuz3D1x77m1UMoj6l63wvBEnSANFkX2dqhlqa0euLyY83NV5cmNMMyCH5Qvg42WsJO-R6E0BgRq_M_kcBxCFsvx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Jun 25 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Objavljena cena u Kini od 4500 evra za Zontes 368g, sto ce reci da ce kod nas verovatno biti okruglo 6000 odn. 5800 u Grckoj i Madjarskoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano Jun 25 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što se više ne spominje 501 g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Jun 25 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bice 501g verovatno na prolece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Jun 25 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pisali malo i Grci o ZT368-G Zontes ZT368-G: Αdventure με 38 ίππους και 17άρη μπροστά! - SCOOTERNET SCOOTERNET-GR.TRANSLATE.GOOG Επίθεση με κυβικά και με ίππους Μετά τα Ζontes D350 και E350, με τον κινητήρα των 349 κυβικών και τους 37 ίππους, έρχεται η ώρα ενός ακόμα μεγαλύτερου και πιο επιθετικού... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robinho 70 2 Napisano Jul 25 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim i prenesem informacije o 501G i 368g koje sam dobio u Autoprometu u Novom Sadu.Nijedan od ta 2 modela nece stici pre sledece godine i to prvo 368 g pa onda 501g.Svi modeli po recima prodavca ce kostati oko 500e vise nego u Kini tako da je to po njemu neki reper za cenu.Motore prodaju kako su poruceni a cekaju se jako dugo i oni prave ugovore na 6 meseci isporuke .Problem je sa transportom kao sto i vi znate. Inace sam uzeo ponudu za ADV 350 Hondin ali sam se zaustavio kada sam video ovaj 501G. Deluje mi neverovatno samo kada bi bila neka normalna boja a ne onaj tirkizno beli uzas. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Jul 26 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zontes 368g je tek sad počeo sa prodajom u Kini, Maleziji i sličnim azijskim mnogoljudnim zemljama, koje su daleko veće tržište i interesantnije proizvođaču od Evrope, a 501G model nije ni na vidiku. Kad će to do nas, koje količine i po kojim cenama... od čekanja nema selameta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Septembar 19 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Za mesec dana ce biti moguce poruciti 368G u Autoprometu...cena ce biti oko 6000e..bela siva i zelena boja. Isporuka najranije kraj Marta pocetak Aprila ako se bude islo kako treba...msm ako rata ne bude Danas bio da se raspitam, razmisljam ovaj moj zeleni E da zamenim za zeleni GE Doplatim i opet imam nov. Taman ce biti negde na satu 20-25k predjenih..kad je najsladje..tad menjaj I evo prvog kvarica ...ovih dana ga vozio po kiši, i ne radi mi grejanje rucica..da li zbog vlage, mozda uslo nekako sa strane pa nakvasilo elektroniku dugmica..kad dam kontakt..svetle dve crvene crtice gornje ...od tri..i to je to, stalno svetle, nema grejanja ..dugme ne reaguje. Moram da ga ostavim jedan dan da pogledaju sta je..i da nadam se poprave u nekom kratkom roku. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 19 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Zatrpaj ga pirincem i stavi da odstoji 24h 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Septembar 19 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @nikmih Ako ti daju pristojnu ponudu, menjaj, što da ne. Mada, 20-25.000 na satu već nije atraktivno za kupce (skoro) novih skutera, pa je pitanje koliko će ti proceniti tvoj. A ostavi skuter na promaji negde jedan dan, možda se prosuši i bude sve ok. Meni su tako jednom prilikom poludeli migavci nakon pranja, prsnula puška gde ne treba, pa kad se osušio, sve OK, evo i dan danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bela, siva i zelena?! Nisu mogli grdje boje uzeti. Crna, crvena nista. Testovi po netu su jako šturi i nepotpuni. Nigde se ne pominje potrosnja, ubrzanje 0-100kmh, barem ja nisam nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Septembar 20 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da mogu mnogo da biraju. Uzmu šta mogu da dobiju. A biće testova, kad bude i motorina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, poruci 6 meseci unapred, a pola stvari ne znas o proizvodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Septembar 20 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije obavezno, ne moraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moram, dodjem na sajam, znate ceo kontigent je rezervisan. Sledecu isporuku ocekujemo krajem avgusta, ali evo imamo jedan zeleni ostao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Septembar 24 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zontes 368G od januara 2025 dostupan u Spaniji po ceni od 5592 EUR za preorder https://zontesmotos.es/modelo/368g-provisional/?fbclid=IwY2xjawFf6IRleHRuA2FlbQIxMQABHbiuPXBCW19t6N0YexNG2we6N9pTnqvR_mR20spyBf_PEXgJ5iQW9RrrSg_aem_iLFZQAehJefC_Oc0729cEw Promenio Septembar 24 član sgolub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan U Autoprometu su poceli da primaju rezervacije i kapare za 368g. Cena ce biti 5990 eur. Stize u februaru sa mogucnoscu malog kasnjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...