HornY 57 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio sam LED stopaljku, planiram i LED migavce, pa sam resio da prodam visak Sve je u fabrickom stanju i 2002.god. Migavci mogu da idu na svaki bike, a stopaljka je samo za HONDU HORNET 98-02. Slike sam skinuo sa neta cito da biste znali o cemu se radi, i sve je kao novo, a ne kao ovo sa slika. CENA je 10e po artiklu ;D Pozz Igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce stavio sva cetiri Led migavca i izgleda nije nesto u redu samo zmire mislim da mora da se ubaci jos neki relej jel znas ti nesto u vezi toga??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce stavio sva cetiri Led migavca i izgleda nije nesto u redu samo zmire mislim da mora da se ubaci jos neki relej jel znas ti nesto u vezi toga??? Izvinite za OF proveri dali si dobro povezao polove to jest plus i masu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1672 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan ma mislim da jesam pratio sam boje i nista nisam zajebo jedino da su oni ukrstili boje,danas sam malo upalio motor i verovatno je napunio akumulator migavci su poceli malo da trepcu ali sva cetiri odjednom bez obzira sto ja ukljucim samo jednu stranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo LED stopaljku.....ja nemogu sinu da nadjem za Cometa original...mozda bi neki LED pasovao????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...